Eilinen toi tullessaan tervetulleen valkoisen peiton pihalle. Parin kymmenen sentin kerros muutti maiseman ihan toisenlaiseksi, pehmeämmäksi ja valoisaksi. Chili-koira selvästi nautti lumesta, kun taas Pippuri-kissa erittäin selvästi osoitti, mitä mieltä moisesta valkoisesta moskasta on.

Vähän toi tuo lumi suojauksen kannalta lisähaastetta. Olen tottunut siihen, että kun maa routaantuu, niin talvisuojat paikalleen. Mutta entäs nyt? Lumi tuli ja maa on sulana. Luulen, että ruusut ja arat heinät jätän vain lumipeitteen alle, mutta nuo wisteriat käyn huomenna kietomassa pakkaspeitteisiin.

Sunnuntaille luvattiin jo ihan reilua pakkasta, silloin vien ämpärit pihalle ja teen jäälyhtyjä. Kunhan vaan muistaisin ajoissa käydä ne kippaamassa, ennen kuin ehtivät läpikotaisin jäätyä, kuten tapahtui viime talvena. Silloin asettelin umpijäätyneet lyhdyntekeleet paikkoihin, joihin halusin jäälyhdyt. Tein toisen satsin, tällä kertaa vahdin tarkemmin jäätymistä, ja asettelin onnistuneet lyhdyt edellisten päälle. Jääjalusta nosti ne mukavan korkealle, valaisivat ja näkyivät paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

-Nina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Routa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Routa

Sisältö jatkuu mainoksen alla