Sisällä alkaa olla jo tungosta taimipurkkien kanssa. On tomaattia ja paprikoita, astereita ja verbenaa, erilaisia heiniä ja lukematon määrä kesäkukkia! Osa siemenistä en edelleen kylmäkäsittelyssä, osa varastossa, osa kasvihuoneessa, osa ulkona lumipeitteen alla. Ensimmäiset ulkomailta tilatut taimilähetyksetkin ovat jo saapuneet. Niille rakensin moninkertaisesta kuplamuovista ’vauvalan’ kasvihuoneeseen. Yöksi laitan lisäksi auton sisätilan lämmittimen sinne puhaltamaan, kun toissa yönäkin oli vielä -6 astetta. Hyvin ovat siellä pärjänneet.

Pihalla on vielä pääsääntöisesti pari kymmentä senttiä lunta, mutta muutamia lumettomia kohtia kukkapenkistä kyllä löytyy. Niistä kevään sipulikukat, krookukset, narsissit ja tulppaanit jäätä uhmaten työntyvät sitkeästi maan pintaan. Tuo kevään sipulikukkien voima on joka kevät yhtä ihmeellistä ja tervetullutta pitkän ja pimeän talven jälkeen.

Viikonloppuna otan rautaharavan käyttöön ja haravoin lunta levälleen nopeuttaakseni sen sulamista. Samalla aion hoitaa kalkituksen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

-Nina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla