Kävin kuluneella viikolla Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Olipa vuodenaika mikä hyvänsä, niin siellä riittää katseltavaa ja hämmästeltävää sekä sisällä että ulkona. Tällä kertaa en sisälle mennyt edes, kun ulkona oli kaunein kesäpäivä, mitä kuvitella saattaa.

Aina olen ihaillut ruusuja, varsinkin köynnösruusuja. Koskaan en niitä ole kuitenkaan itselleni hankkinut, mutta nyt aion hankkia!! Puutarhan kasvihuoneiden seinustalla kasvoi täydessä kukassa oleva hehkuvan punainen Flammentanz sekä upea, mutta herkkä Madame Plantier. Tuo Plantier menee ehdottomasti hankintalistalle jo pelkästään mahtavan tuoksunsa takia. Kuuma, tyyni kesäilta ja ruusun tuoksu…..

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja entäs nämä puut sitten? Kuvassa olevaa muhkeaa punatammea ei voinut halailematta ohittaa. Tammi on merkinnyt minulle aina muita puita enemmän, jatkuvuutta, kestävyyttä, rauhaa. Se vaan on niin ihana.

Omaa pikku pihaani katselen sillä silmällä, jospa johinkin kulmaan saisin mahtumaan lakkipuun. Sen kukinta on herkkä, kuin valkoinen kultasade. Sen kukintaa joutuu kyllä odottamaan vuosikausia, mutta kyllä se on sen arvoinenkin.

Nyt kirmaan kesälaitumille, toivottavasti jotain mukavaa kuvattavaa tulee tälläkin aikaa vastaan.

-Nina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla