Aamiaista oli luvassa vasta lenkin jälkeen. Yleensä koneistoni käynnistyy vasta aamupalan jälkeen.

Valoisat aamut tekevät heräämisen helpommaksi ja ylösnousu sujuu mukavasti. Linnunlaulukin jo kuuluu ikkunan takana, lieköhän se mustarastas, joka lurittelee lähipuussa?

Uusi aamukävelyinnostus tuli kälyn luona pääsiäisvierailulla. Siellä kun vieraat vietiin reilun tunnin reippaalle kävelylle aamuyhdeksältä yhden kahvikupin voimalla.

Aamiaista oli luvassa vasta lenkin jälkeen. Etukäteen epäilin omaa suoritustani. Yleensä koneistoni käynnistyy vasta aamupalan jälkeen. Mutta maassa maan tavalla. Tätähän meille on viime aikoina tolkutettu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kahvikupposen ääressä karisivat enimmät unet ja lenkille lähdettiin ulkoilutamineissa ”powerwalking” –tyyliin. Heräilevä maisema oli vielä hiukan sumuinen mutta linnut olivat jo täydessä vireessä. Ja näkyi pellolla jo yksi jäniskin vilistävän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reipas kävelyvauhti pani välillä puuskuttamaan ja nosti pienen hien pintaan, mutta matka joutui mukavasti porukan jutustelun siivittämänä. Siinä ehdittiin käydä läpi itse kunkin tulevia matka- ynnä muita suunnitelmia sekä ihmetellä ja ihailla tien varren asukkaiden talonpitoa.

Lenkin jälkeen kokattiin yhdessä runsas aamiainen ja kehuttiin itseämme ja toisiamme aamun saavutuksesta. Sukulaisvisiitti oli kaiken kaikkiaan kiva ja siitä jäi vielä tuliaisina uusi aamulenkkikäytäntö.

Raija, 6-kymppinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla