Olen sauvakävellyt vuosia, säännöllisen harvakseen.

Pumppaava kävelysauva on testattu, ja hyväksi tai hauskaksi havaittu.

Sauvakävely on helppo ja tehokas harrastus. Hyvä lisä tavalliseen kävelyharrastukseen. Olen sauvakävellyt vuosia, säännöllisen harvakseen.

Olen myös kiinnostunut lajin kehityksestä. Euroopassa Nordic Walking onkin tehokkaan hauskasti tuotteistettu. Urheiluliikkeistä löytyy sauvakävelyyn niin asuja, jalkineita kuin asusteitakin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minullakin on hauskat täsmäsauvakävelyhanskat. Yksi täysi sormi ja muut puolikkaita. Tosin käytän sauvaillessa tavallisia nahkahanskoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sauvakävelen ympäri vuoden, joten piikeilläkin on suuri merkitys. Pitoa pitää löytyä. Valintani onkin joustopiikit.

Kuulin ruotsalaisten kehittämästä Bungy Pump kävelysauvoista, joten heti piti päästä testaamaan.

Bungy Pump, joustavat kävelysauvat, pehmentävät sauvojen tärähtelyä ja siten säästävät kyynärpäitä sekä hartioita. Sauvan säädeltävä pituusmitta on omaan kainaloon asti.

Oli hauskaa ja keinahtelevaa kävellä joustavilla sauvoilla ja liene aika tehokastakin. "Allit" ainakin saavat kyytiä.

Kevään viimeisiä jumppatunteja vedetään juuri nyt. Vapun kunniaksi meillä oli aiheena Zumba. Opin että Zumballa saa hyvin rangan kuntoon koko matkalta; kaularanka, rintaranka ja selkäranka. Nyt harjoittelen sitä.

Annan vielä talven viimeiset kehut tehosuksilleni, voitelutta valmiille. Pallaksen vapun laduilla, + 5, pito oli mahtavaa ja luisto sopivaa. Nämä toimivat minulla! Odotan jo innolla uusia latuja.

Päivi, 5-kymppinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla