Mutta kun lenkittää oli luvattu niin lenkille myös lähdettiin.

Bella tuli naapuriimme viikoksi. Tämän siron kaunottaren isäntäväki lähti lomamatkalle ja Bella siksi aikaa mummon hoiviin maalle.

Bellan emäntä tiesi mummon lempeän luonteen herkkujen jakamisessa ja pyysi minua lenkittämään neitiä, ettei tämä nyt aivan hurjasti pyöristyisi.

Ennen reissua tehtiin koelenkki ja kun karvaturrit suhtautuivat toisiinsa hyvin, asia oli sovittu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Viikkoon mahtui monenlaista säätä liukkaista jäätiköistä räntäsateeseen ja auringon paisteeseen. Mutta kun lenkittää oli luvattu niin lenkille myös lähdettiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mahtavaa oli omien nuorieni apu kävelytyksessä. Näin molemmat koirat pääsivät yhtäaikaa lenkille ja me kävimme syvällisiäkin keskusteluita siinä sivussa. Muuten  lenkkeily äidin kanssa ei tahdo enää kovin kiinnostaa nuoriani.

Parin kävelykerran jälkeen lähti Bella jo reippaasti mukaamme. Vähän sitä harmitti kun oma turrikkamme sai juosta vapaana ja sen itse oli oltava hihnassa, varmuuden vuoksi.

Viimeisenä päivänä kävelimme jo pitkän lenkin metsäteillä. Bellaan oli tarttunut maalaiskoiran tavat ja se tutki innoissaan jäniksen jälkijä, joihin se ei alkuviikosta ollut kiinnittänyt mitään huomiota.

Tämä viikko oli todella hieno! Oma viikonloppuihin painottunut liikunta sai nyt uutta puhtia ja säännöllisyyttä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän seikkailuja. Kiitos Bella.

Pauliina

Sisältö jatkuu mainoksen alla