
Monella tapaa ajankohtainen prinsessatorttu verhoutuu vaaleanpunaiseen marsipaaniin. Nauti äitienpäivänä tai jo nyt, Charlotte Elizabeth Dianan kunniaksi.
Pohja
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
Täyte
2 dl vispikermaa
1 prk (200 g) sitruunalla maustettua rahkaa
¼ dl sokeria
1 ½ dl vadelmahilloa
Kuorrute
1 ptk (250 g) vaaleanpunaista marsipaania
tomusokeria
vadelmia
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Vatkaa munat ja sokeri kovaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet siivilöiden joukkoon. Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi.
- Levitä taikina suorakaiteenmuotoiseksi levyksi uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille jäähtymään.
- Sekoita täytettä varten vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sitruunarahka ja sokeri.
- Levitä jäähtyneen kääretorttulevyn päälle vadelmahilloa ja sitruunakermaa. Kääri torttu napakaksi rullaksi ja anna vetäytyä jääkaapissa muovikelmuun käärittynä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
- Pehmennä marsipaania käsissä ja kauli pötköstä leivinpaperin päällä ohut suorakaiteen muotoinen levy. Nosta levy kaulimen avulla tortun päälle ja pyöräytä kuorrute reunoille, sauma tortun pohjalle.
- Siivilöi prinsessatortun pintaan tomusokeria ja koristele tuoreilla vadelmilla
Muista myös nämä kakut x 9
- Suussa sulava juustokakku
- Juustoinen valkosuklaakakku
- Aprikoosimaustekakku
- Suklainen täytekakku
- Banaanikahvikakku
- Puolukkakakku ilman uunia
- Valkosuklaa-jogurttikakku
- Porkkanakakku
- Mansikka-mascarponekakku
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa