
Kuva: Piia Arnoud
Tee tämä suussa sulava mousse lempisuklaaseesi ja saat samalla monta nautintoa. Jos pidät vaaleasta suklaasta enemmän, käytä sitä.
Suklaamousse
4–6 annosta
100 g tummaa suklaata, 70 %
½ dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
kirsikka- tai omenahilloa
pari palaa valkosuklaata
- Lohko suklaa kulhoon ja sulata miedolla lämmöllä joko mikroaaltouunissa tai liedellä vesihauteessa.
- Vatkaa sokeri ja munat kovaksi vaahdoksi sekä erillisessä kulhossa kerma. Yhdistä ainekset.
- Laita lusikallinen kirsikka- tai omenahilloa annosmaljojen pohjalle. Kaada moussea päälle.
- Anna vaahdon kovettua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Raasta pintaan valkosuklaata.
Lue myös: Raakasuklaat ET-lehden testissä: Yksi ylitse muiden
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa