
- 4-6 broilerinkoipea
- suolaa
- 2 appelsiinia
Pähkinätahna:
- 1 yksikyntinen valkosipuli
- 1 dl pistaasipähkinöitä
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl appelsiinimehua
- 1 tl rouhittua valkopippuria
- lehtipersiljaa
Tee näin:
- Hiero broilerin nahan alle suolaa.
- Pese appelsiinit. Halkaise toinen appelsiini ja purista siitä mehu, lohko toinen.
- Valmista tahna. Mittaa ainekset monitoimikoneeseen ja rouhi karkeaksi.
- Hiero pähkinätahnaa broilerien nahan alle ja pintaan. Nostele koivet uunivuokaan. Lorauta appelsiinimehua päälle ja appelsiinilohkoja
- broilerien lomaan.
- Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 45 minuuttia. Jos pinta tummuu, suojaa vuoka leivinpaperilla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa