Täysihoitolan määritelmä saa uuden ajasta iäisyyteen -ulottuvuuden Helsingin kaupunginteatterin maaliskuussa ensi-iltansa saaneessa mustassa komediassa Arsenikkia ja vanhoja pitsejä.

Kaksi hurmaavaa ikäneitoa (Esko Roine ja Asko Sarkola) sarjamurhaavat - omasta mielestään mitä armollisimmin ja huomaavaisimmin - kaikki luotaan majapaikkaa hakevat yksinäiset, jo hieman varttuneet miehet.

Menneen maailman hyveitä, hulluutta ja luurankoja (kirjaimellisestikin!) kätkevässä talossa alkaa sattua ja tapahtua kun suvun mustan lampaan (karismaattinen Mikko Kivinen) paluu nostaa kuurupiilon kierroksia, aina vintiltä kellariin.

Kesäteatterimaisen kepeästä ja mukaansatempaavasta juonesta ei alkukankeuden jälkeen jännitystä ja yllätyskäänteitä puutu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Musiikki on yksi näyttelijäsuoritus, se lumoaa taianomaiseen pyöritykseen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ikkunapenkin salaisuus hymyilyttää vielä pitkään kotonakin.

www.hkt.fi

No mutta, juomakulttuurihan on olemassa. Suomessa se on karannut aina käsistä. Euroopasta on tullut tänne pikkuhiljaa viinikulttuuri, joka ikäihmisilläkin repsahtaa välillä huonomman puolelle, koska viinistäkin tehdään se yksinäisyyden ja ikävän poistaja.

baby210

Hello My Dear,
My Name is Anita, I saw your profile in this site (nettiet.fi) and became interested in you.
Please I will like to know more about you, so I will like you to please reply this my mail with your email address direct to my email not in the site so that I can give you my picture for you to know whom I am ok.
Here is my email address (anitababy8@yahoo.com) I believe we can move from here.
Remember that distance or color does not matter but love matters a lot in life.
I will be waiting for your reply in my mail box.
Thanks and have a wonderful day
from Anita
(anitababy8@yahoo.com)

Hei rakas ystävä,
Nimeni on Anita, olen nähnyt teidän profiiliaan tällä sivustolla (nettiet.fi) ja kiinnostuin sinulle.
Ole hyvä ja minä haluan tietää lisää sinusta, niin minä teitä ystävällisesti vastata tähän minun postitse sähköpostiosoitteesi suoraan sähköpostiini ei sivuston niin, että voin antaa teille kuvan voit tietää, kenen olen ok.
Tässä on minun sähköpostiosoite (anitababy8@yahoo.com) Uskon, että voimme siirtyä tästä.
Muista, että etäisyys tai väri ei ole väliä, mutta rakkaus asioissa paljon elämää.
Aion odottaa vastaustasi minun postilaatikkoon.
Kiitos ja on ihana päivä
alkaen Anita
(Anitababy8@yahoo.com)

Hyvä käyttäjä,

viestisi sisältö ei vastaa käyttämääsi otsikkoa. Kun osallistut keskusteluun koskien nettiET:n teema-artikkeleja, uusi keskustelu aukeaa kyseisen teeman keskustelupalstalle.
Tarkistathan siis kommentoidessasi, että viestisi on oikeassa paikassa.

Yställisin terveisin,

Aino Pensola
Verkkotoimittaja

Dear user,

the content of your message does not match with the title you used. When you participate in the conversation recarding the theme articles on nettiET.fi, the new conversation opens on the conversation board of that certain topic. Please check that your message is on the right conversation board.

Best wishes,

Aino Pensola
Web editor

Sisältö jatkuu mainoksen alla