Sienimuhennosta voi käyttää esimerkiksi metsästäjänleivän täytteenä.
4 annosta
1 l kantarelleja
1 sipuli
öljyä tai voita paistamiseen
2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria myllystä
persiljaa
Tarjoiluun
4 pyöreää ruisleipää tai paahtoleipäviipaletta
jääkaappimargariinia
4 jauhelihapihviä
salaattia
- Paloittele isot sienet, jätä pienet kokonaisiksi. Hienonna sipuli. Heitä sienet kuumalle pannulle. Lisää rasva ja sipuli, kun neste on haihtunut.
- Hauduta muutama minuutti.
- Lisää pannulle ruokakerma, mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
- Anna muhennoksen kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Lisää joukkoon lopuksi hienonnettua persiljaa.
Vinkki: Sienimuhennos kruunaa rukiisen metsästäjänleivän. Sipaise leivälle voita. Nosta päälle kuuma jauhelihapihvi ja kauhallinen muhennosta.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa