
Mustapekka-ruokakerma maustaa tämän laatikon.
1 kg perunoita
300 g jauhelihaa
1 porkkana
1 sipuli
½ rkl öljyä
1 tl paprikajauhetta
1 tl timjamia
½ tl suolaa
1 prk Mustapekka-ruokakermaa
3 dl vettä
2 dl juustoraastetta
- Pese, kuori ja viipaloi perunat.
- Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon raastettu porkkana ja silputtu sipuli sekä mausteet.
- Levitä uunivuokaan kerroksittain perunoita ja jauhelihaa. Sekoita ruokakerma ja vesi. Kaada neste ruuan joukkoon.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele juustoraaste ja jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia. Lisää nestettä kypsennyksen aikana, jos laatikko kuivuu liikaa.
Vinkki: Perunat voi korvata myös valmiiksi suikaloiduilla pakasteperunoilla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa