Kaikilla on silloin tällöin hetkiä, tai jopa pidempiä ajanjaksoja, jolloin koemme itsemme yksinäiseksi. Hyvä tapa tuoda arkeen virkistystä ja tavata uusia ihmisiä on tarttua järjestöjen tarjoamiin vapaaehtoistehtäviin.

Suomen Punaisen Ristin ystävätoiminnassa koulutetaan vapaaehtoisia ystäviä sekä autetaan heitä ja ystävää kaipaavia löytämään toisensa. Ystävätoiminta on monipuolinen harrastus, jota tehdään aina jokaisen omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

– Yhteinen ajanvietto voi olla esimerkiksi kahvittelua, ulkoilua tai jokin yhteinen harrastus. Vapaaehtoinen ja hänen ystävänsä voivat yhdessä miettiä, mitä haluavat tehdä, sanoo Punaisen Ristin ystävätoiminnan asiantuntija Anita Hartikka.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Punaisella Ristillä on lähes 10 000 vapaaehtoista ystävää. He toimivat ystävinä muun muassa ikäihmisille, maahanmuuttajille ja vammaisille. Osa vapaaehtoisista vetää ystäväkerhoja ja järjestää virkistystoimintaa palvelutaloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kaikenlaisia ystäviä tarvitaan. Tärkeintä on halu kuunnella ja olla toisen tukena. Ystävät suorittavat lyhyen Punaisen Ristin kurssin, jossa käydään läpi ystävätoiminnan eri muotoja. Kurssilla voi miettiä, mihin minä sopisin ja mikä olisi minusta kaikkein mukavinta, kertoo Hartikka.

Ystäväkursseja järjestetään eri puolilla Suomea. Lue lisää ja tule mukaan ystävätoimintaan! www.punainenristi.fi/ystavaksi

Ystävätoimintaa voit tukea myös lahjoituksella Punaisen Ristin kotimaan toimintaan: http://www.punainenristi.fi/lahjoita/kotimaan-toiminta

> YSTÄVYYS - nais - nais ; --mies- nais- ( mies.- mies- tai vaikkapa nais- nais.)

Näitä nais- mies seurustelukumppaneita puolustan ,
niisä on hohtoa. VOITAISTO TÄMÄ PASLSTA LAITTAA TAKAISIN LEHTEEMME, JA ETTÄ HENKILÖT VOISIVART OTTAA TOISIINSA YHTEYTTA SUORAAN LUOTTAMYKSESELLISESTI.
ei tiedä vaikka lähdettäis porulla uusien ihanin ihmisten kanssa jonnekin risteilemään.

LAITTAKAA HOMMA PYÖRIMÄÄN NIIN TILATAAN LEHTEÖ !!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla