Voit täyttää eväspiiraan eilisen päivän tähteillä.
8 kpl
½ pkt peruna-ruis valmistaikinaa
1 prk (200 g) ranskankermaa
2 munaa
1 dl emmentalraastetta
1 dl purjon vartta silputtuna
1 pullea valkosipulinkynsi
mustapippuria
suolaa
Täyte:
esimerkiksi kypsennettyä jauhelihaa, pekonia, tonnikalaa, kanaa, riisiä, perunaa, kasviksia
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Leikkaa taikinasta puolet ja laita lopputaikina takaisin pakasteeseen tai tee kerralla kaksinkertainen annos. Sulata taikina.
- Leikkaa leivinpaperista neliönmuotoisia 15 x 15 cm:n paloja. Kauli taikina ohueksi. Paina taikinasta ympyröitä teekupin avulla. Aseta leivinpaperi vuokaan ja painele pohjataikina muffinssivuuan pohjalle ja reunoille.
- Valmista täyte. Sekoita ranskankerma, munat, raaste, purjo, murskattu valkosipuli ja mausteet.
- Pilko eilisen päivän tähteitä pieniksi ja ripottele piiraiden päälle. Kaada ranskankermaseos vuokiin.
- Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa