Vanhuus rokkaa -konserttikiertue alkaa maaliskuussa. ET:n tilaajat saavat 5 euron alennuksen lipuista. Esiintyjinä mm. Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Olli Lindholm ja Vicky Rosti.

Vanhuus Rokkaa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue järjestetään nyt jo kolmatta kertaa maalis-huhtikuussa 2014 kuudella paikkakunnalla.

Kiertueen viesti on, että vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa.

Konserteissa esiintyvät Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Olli Lindholm ja Vicky Rosti.

Juontaja on Heikki Hilander ja artisteja säestää Vanhuus Rokkaa housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen. Esiintyjät vaihtelevat paikkakunnittain.

Konsertit tuottaa Eventia Oy yhteistyössä Eppu Normaali Oy:n Akun Tehtaan kanssa.

Konserttipaikat ja ajankohdat

18.3. Lahti Sibeliustalo
19.3. Helsinki Savoy-teatteri
25.3. Savonlinna Savonlinna-sali
26.3. Tampere Tampere-talo
1.4. Oulu Madetoja-sali
2.4. Jyväskylä Paviljonki

Liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Lippupalvelussa.

Näin tilaat lipun

Lipun hinta alkaen 36,50 euroa sis. toimituskulut. Lisätietoja lipunmyynnistä: www.vanhuusrokkaa.fi. Klikkaa osta liput ja sen jälkeen haluamaasi konserttia.

Jos olet ET-lehden tilaaja, valitse lippu "ET-lehti + palvelumaksu 31,50 e.

Vierailija

Vanhuus rokkaa -kiertue maaliskuussa: tilaajille alennusta

mökinmuori http://www.nettiet.fi/teemat/ajankohtaista/art8111-Vanhuus-rokkaa--kiert... Höh! Minä olen pettynyt, kiertueen nimen perusteella odotin erilaista esiintyjäkaartia. Näistä rokkaa vain Virve Rosti. Voitteko kuvitella Suvi Teräsniskaa tai Pave Maijasta rokkaamassa. ? Sinänsä hyviä artisteja kaikki mutta menevät enemmän hissukka puolelle. Pave Maijanen(ko) ei rokkaa? Et ole tosissasi! Et ilmeisesti ole ollenkaan tietoinen hänen urastaan.
Lue kommentti