Laulaja Virve Rosti kokkaa mielellään thaimaalaisia ruokia. Yksi suosikeista on tulinen kanakeitto, jonka jälkiruuaksi sopii tuore ananas.

Tom Kha Gai  – tulinen kanakeitto
 

6 dl kanalientä (1 liemikuutio)

6 dl kookosmaitoa

4 limetinlehteä (maustehyllystä)

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

400 g broilerin rintafileetä viipaleina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

100 g siitakesieniä halkaistuna

1 valkosipulin kynsi murskattuna

3 sitruunaruohoa hakattuna (vihanneshyllystä)

4 rkl limetinmehua

2 rkl galangaltahnaa (maustehyllystä)

4 rkl kalakastiketta (maustehyllystä)

2 pientä punaista chilipalkoa halkaistuna

Kiehauta kanaliemi ja kookosmaito. Lisää joukkoon broileri, sienet, valkosipuli, sitruunaruoho, galangal ja limentinlehdet. Hauduta miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia. Mausta kalakastikkeella, limemehulla ja chilillä. Koristele korianterilla.

Vinkki! Tarjoa keiton kanssa keitettyä riisiä.

Lisää thairuoka-ohjeita:

www.finefoods.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla