Onko koirasi seniori? Jokaisen koirarodun seniori-iän alkamisajan voi nyt katsoa seniorilaskimella. Se kertoo myös, onko koirasi vanhempi kuin sinä.

Eläinlääkäriasemaketju Animagi on kehittänyt laskurin, jolla voi katsoa oman koiran seniori-iän alkamisen ajankohdan.

Koirien elinikä vaihtelee roduittain paljonkin. Kokeilimme muutamaa suosittua koirarotua:

Kultainennoutaja elää usein 11,5-vuotiaaksi. Seniori-ikäiseksi lasketaan  8,5-vuotias ja sitä vanhempi koira. Sinun koirasi on nyt seniori eli ihmisen iässä n. 70-vuotias.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suomenajokoira elää usein 9-vuotiaaksi. Seniori-ikäiseksi lasketaan  7-vuotias ja sitä vanhempi koira. Sinun koirasi on nyt seniori eli ihmisen iässä n. 88-vuotias.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saksanpaimenkoira elää usein 9,5-vuotiaaksi. Seniori-ikäiseksi lasketaan  7-vuotias ja sitä vanhempi koira. Sinun koirasi on nyt seniori eli ihmisen iässä n. 84-vuotias.

Jackrussellinterrieri elää usein 12-vuotiaaksi. Seniori-ikäiseksi lasketaan  9-vuotias ja sitä vanhempi koira. Sinun koirasi on nyt seniori eli ihmisen iässä n. 68-vuotias.

Cockerspanieli elää usein 10,5-vuotiaaksi. Seniori-ikäiseksi lasketaan  8-vuotias ja sitä vanhempi koira. Sinun koirasi on nyt seniori eli ihmisen iässä n. 76-vuotias.

Kääpiösnautseri elää usein 11,5-vuotiaaksi. Seniori-ikäiseksi lasketaan  8,5-vuotias ja sitä vanhempi koira. Sinun koirasi on nyt seniori eli ihmisen iässä n. 70-vuotias.

www.animagi.fi/seniorilaskuri

Lue myös:

Harkitsetko lemmikkiä? Lue ensin tämä.

Koiran paras ominaisuus

Ompele peti tai sadeviitta koiralle

Kauniita runoja koirista:

http://www.nettiet.fi/runot/art5541-Kesan-kumppanit.html

http://www.nettiet.fi/runot/art1408-Suruaikaa.html

http://www.nettiet.fi/runot/art5659-Koiran-elamaa.html

http://www.nettiet.fi/runot/art8272-Nappisilma.html

http://www.nettiet.fi/runot/art8403-Tipsun-kanssa.html


Sisältö jatkuu mainoksen alla