Ihana purjopitsa käynnistää kevään parhaimman aterian.
Pääsiäisenä syödään
Heittäydy sohvalle ja anna uunin kypsentää ruoat. Purjopiirakka saa uuden muodon pitsataikinasta ja karitsanpotkat hautuvat muheviksi sitruunaisessa liemessä. Jälkiruoaksi tekeytyy rosmariinilla maustettu hyytelö.
Reseptin saat esiin, kun klikkaat ruokalajin nimen kohdalla.
Alkuruoaksi
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/1427867771_original_lammasta_ja_porkkanaa_kuva_piia_arnould.jpg?itok=brR6alUG)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pääruoaksi
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/1427869373_original_paasiaisherkku.jpg?itok=_rNPEarA)
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/1427867959_original_munakoisot_kuva_piia_arnould.jpg?itok=8l6sGSVa)
Jälkiruoaksi
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/1427822192_original_et7paasiaisruoka.jpg?itok=o6N8iXmD)
Seuraa meitä Facebookissa