Keikkamuusikon arki voi olla raskasta. Vain elämää -tähdet kertovat, minne he lähtisivät lomalle. 

Hector

"Olen irlantilainen toiselta luonnoltani, joten jos nyt saisin lähteä, menisin Dubliniin. Folk-aikoina soitin paljon irlantilaisia kansanlauluja. Moni Bob Dylanin kansanlauluna pidetty kappalekin on tullut nimenomaan irlantilaisesta musiikkiperinteestä.

Toinen kiinnostava paikka on Jamaika. Olen ollut siellä vaimoni kanssa häämatkalla. Ei me tosin paljon oikeaa Jamaikaa nähty, sillä asuimme lomaresortissa. Ilmasto ja karibialaisen elämänmenon rentous sekä musiikin jatkuva läsnäolo tekivät siellä vaikutuksen. Diggaan reggaeta."

Lue lisää: 14 syytä rakastua Dubliniin

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suvi Teräsniska

"Olemme tosi paljon tykänneet käydä mieheni kanssa Kreikassa ja juurikin nimenomaan Ródoksella, mikä on tosi monen eläkeläisenkin suosikkikohde.

Saarella on tosi hyvä fiilis, enkä yhtään ihmettele että vanhemmatkin ihmiset tykkäävät sinne mennä. Siellä on toki paljon suomenkieltä osaavia paikallisia mutta myös paljon suomalaisia. Jotenkin siellä on kiva olla."

Katso myös: Ota nämä huomioon, kun matkaat Kreikkaan

Mikael Gabriel

"Olen kiertänyt tosi paljon maailmaa. Nyt houkuttelisi esimerkiksi Bora Bora, jossa en ole vielä käynyt. Se on todella kaukana, eikä siellä ole kuin kirkkaansinistä vettä, palmuja ja valkoista hiekkaa. 

Hienoin paikka, missä olen käynyt on Zakopane. Siellä oli todella kaunista. Se vuoristo oli siisti mesta."

Lue lisää: 10 x rakkauden loma

Anna Puu:

"Minua kiinnostaisi nyt New York – tai ehkä ennemmin Jenkit kokonaisuudessaan.

Yhdysvalloissa on niin paljon kaikkea. Olen ajanut Yhdysvaltojen halki Chicagosta San Franciscoon, ja käynyt Grand Canyonit, Las Vegasit ja suistoalueet. Jenkit on mun lemppari."

Lue myös: New York tähtien tapaan

Lauri Tähkä

"Nyt tekisi mieli matkustaa Italiaan Salernon rannikolle, joko Amalfiin tai Vietri Sul Mareen.

Se on pieni kylä, missä ei ole kuin ihania tavallisia italialaisia ihmisiä. Siellä aamulenkki ja espresso pienessä kälysessä kahvilassa – ei siinä muuta tarvita."

Lue lisää: Terkkuja Leilalta: Ihana Amalfin rannikko

Chisu

"Unelmoin siitä, että pääsisin jonnekin lämpimään. Siellä ei olisi juuri mitään muuta kuin kiva hotelli, missä olisi joka päivä joku mieletön hieronta.

Sitten tarvitaan vain uima-allas ja kaikki kaverit ja rakkaat. Ihan sama missä maassa se olisi, kunhan olisi lämmintä ja hyvää ruokaa."

Katso vinkit: Näin räätälöit yksilöllisen matkan

Mikko Kuustonen

"Suosikkikohteeni löytyvät etelästä ja pohjoisesta. Harrastan sukeltamista ihan tosissani, ja Mosambikiin olisi kiva päästä sukeltamaan.

Huippuvuorille taas haluan kalastamaa – mielellään geenimanipuloitua lohta, taatusti prosessoitua ja pimeässä hohtavaa."

Lue myös: Timo Vikman, 69, on sukeltanut yli 1000 päivää

Kuva Ismo Kuusisto / Dive Travel Finland
Kuva Ismo Kuusisto / Dive Travel Finland

Tieto

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Sisältö jatkuu mainoksen alla