Ranta on monen reissun päänähtävyys. Lähetä hauskin tai tunnelmallisin rantakuvasi, ja osallistut palkinnon arvontaan.

Viihdyit sitten Thaimaan valkoisilla hiekoilla tai omalla mökillä järvenrannassa, sinullakin on todennäköisesti puhelimessa tai kuvavarastoissasi itse naappaamasi ihana rantakuva.

Lähetä meille hauska, kaunis tai tunnelmallinen rantakuvasi, niin osallistut Matkaoppaan kuvakilpailuun! Kuvassa voi olla ihmisiä, vilskettä, hauska yksityiskohta tai yksinkertaisesti vain kaunis maisema.

Ohjeet löydät tämän artikkelin lopusta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Voittajien kesken arvotaan kaksi hauskaa Sääkirjaa. Niihin voit kerätä vuoden kiinnostavimmat havainnot. Kirjasta löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa sääilmiöistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimi näin:

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa.
  4. Kerro Sisältö-kentässä, missä ja milloin olet ottanut kuvan. Voit kertoa myös muuta kuvaan tai sen ottohetkeen liittyvää tietoa.
  5. Lisää yhteystietosi.
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä ET Matkaopas -lehden ja ET-lehden aineistoissa.
  7. Kilpailuun voi osallistua 18.2.2018 asti.
  8. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se tulee näkyviin tämän artikkelin alalaitaan kuvagalleriaan. 
  9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

// KIPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Voittajaksi arvottiin Noora Myllyneva Kajaanista ja Marika Anto Uusikaupungista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla