Teetkö maailman parasta pullaa äitisi opeilla? Neuvoiko isä, miten onnistut säästämään rahaa? Kerro, mitä opit vanhemmilta ja voit voittaa kahden hengen liput Helsingin kirjamessuille!

Vastaa kysymykseen vapaasti alla. Perustele vastauksesi.

Vastausaikaa on torstaihin 26.10. klo 15 asti. 

Vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupakettia Helsingin Kirjamessuille, jotka ovat 26.–29.10. Lipulla pääsee messuille sisälle yhden kerran. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jätä myös nimesi ja sähköpostisi, sillä liput toimitetaan voittajille sähköisenä sähköpostiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vapaaherratar

Opin, että kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja kaikkia tulee kohdella yhtä hyvin. Rehellisyys oli tärkeämpää kuin aina oikein toimiminen - en tänä päivänäkään osaa valehdella. Pystyn kyllä jättämään totuuksia kertomatta, jos kertominen loukkaisi toista ihmistä, mutta tietoiseen valehtelemiseen en pysty.

Kumpikaan vanhemmistani ei ollut saanut käydä koulua niin paljon kuin olisivat halunneet, joten minun koulutyötäni pidettiin tärkeänä. Jouduin toki osallistumaan kodin taloustöihin niin kuin kaikki lapset 60-luvulla, mutta en niin paljon, että se olisi häirinnyt läksyjen tekoa.

Opin siivoamaan omat jälkeni, ja nykyään minua ärsyttää hirveästi, kun ihmiset heittelevät roskia minne sattuu, jopa paikoissa, joissa on roskiksia muutaman metrin välein.

Itse tehty (esim. lahja) oli arvokkaampi kuin kaupasta ostettu, koska tekijä oli nähnyt vaivaa ja ajatellut lahjan saajaa sitä suunnitellessaan ja tehdessään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla