
Tiesitkö, että suppilovahveroista voi tehdä myös hilloa! Kuivattaminen tai kermassa hauduttaminen eivät suinkaan ole ainoat hyvät ohjeet.
4–5 dl pannulla pyöräytettyjä suppilovahveroita tai kantarelleja
Liemi
2 dl vettä
1 ½ dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 laakerinlehti
5 neilikkaa
5 maustepippuria
1 tl suolaa
1 ½ dl hillosokeria
- Puhdista sienet, leikkaa kannat ja kookkaat sienet kahteen osaan.
- Pyöräyttele sieniä kuivalla, kuumalla pannulla niin kauan, että niiden neste haihtuu.
- Kiehauta liemi. Lisää sienet ja keitä kannen alla hiljalleen noin 20 minuuttia.
- Purkita pestyihin lasipurkkeihin.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa