Omistan Aarne Alangon 1960 singneeratun merimaiseman. Taulu ja kehykset ovat hyväkuntoiset. Minua kiinnostaisi kovasti tietää tauluni arvo.Utelias

Aarne Alangon (1896–1968) maisemat olivat pitkään pikkuhuutokauppojen suosikkikohteita. Nykytilanteessa on muutamia seikkoja, jotka vähentävät taulun arvoa.

Yleisistä syistä tärkein on se, että ”joka-kodin-taiteen” hinnat ovat laskeneet Suomessa jo 1990-luvun laman ajoista saakka. Erityisesti Alankoa ajatellen hintaa alentavat meriaihe ja maalausajankohta. Alanko oli parempi kovan maan aiheissa kuin meritauluissa, ja parhaat työnsä hän maalasi 1930–40-luvuilla.

Käteen jää se tosiasia, että nykypäivänä kysyjän omistamasta maalauksesta voi olla hiukan juonikasta saada enempää kuin 50–100 euroa.
Viisas ei tietenkään tee muuta kuin antaa ajan kulua. Voi tulla sekin aika, että A. Alanko on taas suosiossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

entäs ku miul on wuonna 1934 aarne alangon taulu.rantamaisema.en o warma onko suursaaresta.tollai 40cmx25cm.hywä kunto minkähää arwo ja minne wois kauppaa.

sipppe

Taisi Aarne istua samassa paikassa useamminkin - minulla on samasta kohdasta maalattu taulu vuodelta 1956 - lähes identtinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla