Jutun kuva on kuvituskuva eikä liity tapaukseen.
Jutun kuva on kuvituskuva eikä liity tapaukseen.

Tämän viikonlopun kunniaksi julkaisemme hauskimpia ja hulvattomampia lukijoiden juttuja, jotka on kuultu lastenlasten suusta.

 • Eero, 3 vuotta, ihannoi poliiseja yli kaiken ja tämän vuoksi myös pappaansa. Hän istuu aina kylki kyljessä papan vieressä ja tapittaa häntä kuin isoa idoliaan. Kerran Eero paijasi papan käsivartta ja kysyi huokaisten: "Pappa, oliko sinulla näin karvaiset kädet jo silloin, kun olit poliisi?”
  Tuija
   
 • ”Kyllä bokserit on paljon miehekkäämmät kuin pikkarit.” Näin tuumi Venni, 8 vuotta, kun hän tuli saunasta.
  Onnekas 3 lapsen mummu
   
 • Olin tyttöni ja hänen tyttönsä kanssa katsastusasemalla. Joimme kahvia, kun hänen äitinsä meni ulos tupakalle. Silloin tyttärentytär Minja, 5 vuotta, tuumasi topakkana, että ”sinunpa äiti on vankilassa”.
  Tyttö ei muistanut, että minun äitini on kuollut – vaikka siitä oli hänelle kyllä kerrottu.
  Kuitenkin hän muisti, että äitini ei ole tavattavissa. Oli siinä jännä katsella toisten, vieraiden ihmisten ilmeitä, kun he kuulivat ”vankila”-sanan.
  Eila
   
 • Annoin tyttärentyttärelleni lahjaksi laukun. Semmoisen ihanan naisellisen siis.
  Alle kouluikäinen Alva avasi paketin ja huudahti ihastuneena: ”Voi kauhistuksen kanahäkki!”
  Helena
   
 • Kävelimme vanhainkodin pelloilla heinikossa. Tytön pieni käsi oli kädessäni ja hän katsoi minua sinisillä silmillään ja totesi: "Kuule, on niin ihana puhua sinun kanssa henkeviä!"
  Olin kyllä yllättynyt, mutta se oli aika viisaasti sanottu silloin. Jospa nykyajan vanhemmillakin olisi aikaa tässä kiireisessä elämässä rauhallisesti keskustella lapsen kanssa.
  Tuula
   
 • Olin maksamassa Jukan, 4 vuotta, isän kautta ostamiani tarvikkeita. Aloin puhua Jukalle isosta rahasta ottaen samalla lompakostani kolme 50 euron rahaa lisää. Laitoin sitten rahat alekkain ja rinnakkain. Eikö ole iso raha, tuumin ääneen. Jukka-poika osoitti yhtä seteliä ja sanoi: ”miksei laiteta tuohon vain lisää nollia.”
  Näin se on helppoa kun osaa
   
 • Emma, 3 vuotta, kaatoi maitomukinsa toistamiseen. Näin, kun hänen äitinsä alkoi jo hermostua ja vähän marttyyrinä tuhahdella ja puhista. Emma totesi tyynesti siihen, että "hengitä äiti”.
  Tampereen mummi
   

Lue myös aiemmin ilmestyneet "Lapsenlapsen suusta" -jutut täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla