Kun sinulla on pinssi rintapielessä, kerrot että olet avoin uusille ystäville ja että sinulle voi tulla juttelemaan. Pienestä pinssistä voi alkaa elinikäinen ystävyys. Meitä pinssin omistajia on jo tuhansia!

Tilaa oma pinssisi kätevästi tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Pinssin hinta on 3 euroa ja se laskutetaan puhelinlaskussasi. Pinssi toimitetaan kirjekuoressa kotiisi.

Näin tilaat tekstiviestillä:
Lähetä tekstiviesti numeroon 173175. Viestin hinta on 3 €. Palvelu toimii Soneran, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, TeleFinlandin ja DNA:n liittymissä. Vain yksi tilaus per gsm-numero.

Tekstiviestimalli:
pinssi (väli) etunimi (puolipiste) sukunimi (puolipiste) osoite (puolipiste) postinumero (puolipiste) postitoimipaikka (puolipiste).

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Esimerkki:
pinssi Taina;Vuori;Tilaajakatu 3 A;00200;Helsinki

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin tilaat soittamalla:
Soita tilauksesi puhelinnumeroon 0303 8191.

Noniin nyt miekin tilasin pinssin :)
Onpa hauska mennä seuraavan kerran vaikka junaan ja katsoa alkaako kukaan jutella, kun yleensä kaikki kovin omissa oloissaan.
Jutellaan, kun tavataan.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Jos ystävyys olisi pinssistä kiinni, niin joillekin ei näyttäisi riittävän yksi, eikä edes yksitoista pinssiä, niin negatiivinen asenne on pieneen kapistukseen, joka nyt sattuu tässä tapauksessa olevan avain..ja siitä sanotaan, että "avain ystävyyteen".

Sisältö jatkuu mainoksen alla