Tyttäriensä kaltoin kohteleman Eijan murhe kosketti Facebook-ryhmämme lukijoita ja sai heidät kertomaan omasta vaikeasta tilanteestaan. Eijaa kannustettiin miettimään pienen välimatkan ottamista tyttäriinsä.

"Turpa kiinni akka, sinä et määräile ja komentele meitä." Tällaisia vastauksia Eija sai teinityttäriltään, jos yritti puuttua näiden nahisteluun. Aikuistuttuaan tyttäret ovat jatkaneet riittelyä ja äidin sättimistä.

Eijan pelko ja voimattomuus tilanteen edessä herätti lämpimiä tunteita ja jaksamisen toivotuksia ET:n Facebook-ryhmän lukijoissa.

"Ihmisellä on oikeus hyvään kohteluun. Joskus ei auta muu kuin etäisyys", Anne rohkaisi kommentissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ritva kertoi tietävänsä tunteen: "Ihmisarvo kyseenalaistetaan oman lapsen taholta, se on julmaa jatkuessaan vuosia ja vuosia, parempi ottaa välimatkaa."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka välit lapsiin olisivat hyvät, kuten Heljä-Riitalla, voi huonommuuden tunne silti vaivata, vaikka siksi, että yksinhuoltajana aikaa yhdessäololta on mennyt perheen elättämiseen.

Teija jakaa Eijan surulliset kokemukset: "Mun kohdal tätä leikkiä on kestäny jo vuosia. Ja mut on lyöty kyl niin maan rakoon ku vaan on saatu."

Lue lisää lukijoiden kommentteja ja osallistu keskusteluun Facebookissa

 

 

 

Vierailija

Ei kannata antaa kenenkään, edes omien lasten huutaa ja käyttäytyä rumasti. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Niin oli minunkin pakko pistää kova kovaa vastaan ja kieltää ettei minua saa nälviä, halveksia eikä puhutella rumasti.

Se on surullista kun menettää lapsensa, sekä lapsenlapsenkin. Että suru siitä tulee vaikka miten tekis. Ehkä pidemmän päälle kuitenkin tämä tie on oikea, etten anna itseäni mollata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla