NettiET:n ystävähausta jo sadat lukijamme ovat löytäneet seuraa. Mutta jos vielä ei ole tärpännyt, listasimme muita keinoja.

1. Järjestä juhlat

Kutsu ystäviäsi ja tuttaviasi nyyttikesteille ja pyydä heitä tuomaan joku mukanaan. Saatat yllättyä vieraiden määrästä!

2. Aloita harrastus tai opiskelu

Halpoja vaihtoehtoja ovat vaikkapa kuorolaulu, kansalaisopiston erilaiset kurssit ja monet urheilulajit. Tai valitse aivan uusi harrastus – löydät varmasti myös uudenlaisia ystäviä.

3. Lähde vapaaehtoistyöhön

Seurakunnat ja yhdistykset järjestävät monenlaisia tapahtumia. Ryhdy vaikka varamummoksi tai -papaksi. Voit ilmoittautua vaikka nettiET:n ystävähaun kautta

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Jätä ystävänhakuilmoitus

Panosta persoonallisuuteen, kirjoita runonpätkä tai lainaa klassikkoteosta! Nokkela teksti herättää mielenkiintoa ja tuo enemmän vastauksia. Turvallisesti voit ilmoittaa nettiET:n ystävähaussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Vastaa hakuilmoitukseen

Jos et itse halua ilmoitella, vastaa jonkun toisen ilmoitukseen. Sinun ei tarvitse heti kertoa kaikkea itsestäsi. Jos haluat olla erityisen varovainen, voit vuokrata postilta postilokero-osoitteen.

6. Mene urheilukisoihin

Varsinkin kesäisin liikuntatapahtumia on valtavasti, monet humoristisia ja rentoja. Millaista ystävää etsit? Seniorien tenniskisoissa voi olla hauska tunnelma, samoin vaikkapa saunomisen SM-kisoissa.

7. Liity yhdistykseen

Löydät varmasti sopivan kotipaikkakunnaltasi, sillä Suomessa on noin 130 000 yhdistystä.

8. Hanki lemmikkieläin

Lenkkeily koiran kanssa on hyvä tapa tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Lemmikin kanssa voit harrastaa mm. näyttelyitä, kokeita ja leirejä. Ystäviä voit saada myös lemmikkien hoitopaikan väestä.

9. Etsi vanha ystävä

Numeropalvelu auttaa, kun muistat nimen tai lähisukulaisten nimiä. Väestörekisterikeskus (www.osoitepalvelu.net) palvelee 1,22 euron maksulla, ja sinne riittää tiedoksi esimerkiksi ystävän tyttönimi, syntymävuosi ja jokin asuinpaikkatieto. Entäpä Facebook? Rekisteröidy www.facebook.fi-sivustolle, lataa itsestäsi hyvä kuva ja lisäksi albumiin pari vanhempaa. Voit tavata monia tuttuja vuosien takaa.

10. Mene avustajaksi tv-ohjelmaan

Monet ohjelmat tarvitsevat yleisöä tai avustajia. Ehkä sinulle aukeaa jopa uusi ura, mutta tuttavia saat varmasti. Tv-sarjojen avustajana saatat  saada jopa ihan mukiinmenevää tuntipalkkaa.

Lainaus:

Ei koira miestä korvaa. Kait tuon jokainen tietää ettei koira kaikille sovi. Jos sull ei oo rahaa niin mitäs koirasta suotta haaveilet. Haluatko kiusata itseäs ja ruikuttaa täällä rahan puutettas?

En minä mitään ruikuta, totesin vaan, että noin asiat on. Koira ei korvaa tietenkään miestä, mutta ystäväksi siitäkin on ehkä sentään jollakin tapaa.

Lainaus:

Seuraa löytyy jos kaikki kelpaa. Minä etsin vertaistani, eikä ketätahansa kelpuuteta.

No mikä on vertaisesi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla