ET-lehden lukijat ovat innostuneet lähettämään kuviaan lemmikeistään, joilla on hupaisa nimi. Vielä ehdit sinäkin mukaan kilpailuun, jossa etsitään Suomen hassuinta eläimen nimeä.

Yllä olevassa kuvassa esiintyy Kissi Vähähiilari -niminen cinchilla.

Se on pieni jyrsijöihin kuuluva eläin, joka on alun perin kotoisin Etelä-Amerikan Andeilta. Nykyisin cinchillaa pidetään Suomessakin lemmikkinä ja hyvällä hoidolla se voi elää jopa 20 vuotiaaksi. Laji ei ole enää kovin harvinainen: Suomen cinchillaharrastajatkin järjestävät muun muassa lemmikkiensä kauneuskilpailuita eli näyttelyitä.

ET-lehden lukijakilpailuun osallistuva Kissi Vähähiilari on nimetty parin vuoden takaisen Putous-ohjelman sketsihahmon mukaan. Televisiossa Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari hehkui kauniina naisena, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Hahmon takana oli näyttelijä Antti Holma.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Cinchilla-Kissi on nimikaimansa tavoin yhtä suloinen, vaikka se ei olekaan upea blondi – vaan harmaaverikkö. Sen nimeämisessäkin tapahtui pieni kömmähdys.

– Lemmikkimme sai nimen Kissi Vähähiilari ja sen jälkeen selvisi, että se on poika, kirjoittaa cinchillan omistaja etlehti.fi:ssä.

 

Löytyykö sinun kotoasi tai tallistasi eläin, jolla on hauska nimi?

ET etsii Suomen hassuinta eläimen nimeä – osallistu ja voita hauska palkinto.

Kilpailuun voit osallistua ja katsoa muiden piristäviä nimitarinoita sekä kuvia täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla