Nyt kyse on jostakin elämää suuremmasta, aidosta berliiniläisestä reseptistä, jonka loi Herta Heuwer vuonna 1949.

  • Currywurst-kastike

Ainekset

  • 2 rkl kasvisöljyä
  • 1 iso sipuli hienoksi pilkottuna
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl curryjauhetta
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 dl ketsuppia
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • 1 rkl sokeria
  • 3 rkl Worcestershire-kastiketta
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Tee näin

  • Paista sipuli pehmeäksi.
  • Lisää jauheet.
  • Paista pari minuuttia jatkuvasti sekoittaen.
  • Kaada mukaan muut aineet.
  • Sekoita ja mausta.
  • Anna kiehahtaa ja hauduttele sekoitellen puoli tuntia, kunnes kastike on tiivistynyt.
  • Surauta kastike sauvasekoittimella ja siivilöi.
  • Tarjoa kastike paistetun makkaran ja sämpylän kera.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla