
Nyt kyse on jostakin elämää suuremmasta, aidosta berliiniläisestä reseptistä, jonka loi Herta Heuwer vuonna 1949.
-
Currywurst-kastike
Ainekset
- 2 rkl kasvisöljyä
- 1 iso sipuli hienoksi pilkottuna
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 rkl curryjauhetta
- 1 tl chilijauhetta
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 dl ketsuppia
- 2 tl Dijon-sinappia
- 1 rkl sokeria
- 3 rkl Worcestershire-kastiketta
- suolaa ja mustapippuria myllystä
Tee näin
- Paista sipuli pehmeäksi.
- Lisää jauheet.
- Paista pari minuuttia jatkuvasti sekoittaen.
- Kaada mukaan muut aineet.
- Sekoita ja mausta.
- Anna kiehahtaa ja hauduttele sekoitellen puoli tuntia, kunnes kastike on tiivistynyt.
- Surauta kastike sauvasekoittimella ja siivilöi.
- Tarjoa kastike paistetun makkaran ja sämpylän kera.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa