Voit maustaa rahkaletut sitruunalla.

15 pientä lettua

1 prk (250 g) maitorahkaa
3 munaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
2 tl sokeria
½ tl suolaa
50 g voita

  • Sekoita rahkaan munat, jauhot, sokerit, suola ja puolet sulatetusta voista. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  • Kuumenna lettupannu kuumaksi. Paista letut kullanvärisiksi voisulassa. Rahkaletut palavat helposti, joten vähennä lämpöä ensimmäisten lettujen jälkeen.
  • Tarjoa letut hillon, marjojen ja kermavaahdon tai maustetun rahkan kanssa.

Vinkki! Sitruunaiset letut saat, kun lisäät taikinan joukkoon teelusikallisen pestyn sitruunan raastettua kuorta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla