Kun koko perhe matkustaa, ei ristiriidoilta aina vältytä. Millä tavalla yhteinen matka onnistuu? Kerro vinkkisi ja voita tuotepalkinto.

Kuulostaako tutulta: äiti haluaisi museoon, isä jalkapallo-otteluun, teini haluaisi nukkua puoleen päivään ja shoppailla illat? Perheen pienimmät taas heräävät ennen kukonlaulua ja vaativat rannalle. Kun viimeinen syö aamupalaa, ensimmäisillä on jo lounasnälkä. Illallisella yksi haluaa syödä kämpillä, toinen hampurilaisravintolassa ja kolmas kaipaa paikallisia erikoisuuksia. 

Kun koko perhe matkustaa, on jokainen päivä täynnä ristiriitaisten toiveiden yhteensovittamista. Vai onko? Kerro meille parhaat vinkkisi onnistuneeseen perhelomaan ja voit voittaa tuotepalkinnon.

Kerro meille vinkkisi

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miten matkakohde valitaan? Järjestetäänkö äänestys vai onko päätösvalta vanhemmilla? Onko koko perheen lähdettävä matkaan?
Miten ruokailut kannattaa järjestää? Mihin aikaan syödään ja miten ruokapaikka valitaan?
Miten päiväohjelma rakentuu? Miten sovitaan siitä, mennäänkö museoon, shoppailemaan vai rannalle? Saako teini nukkua pitkään vai heräävätkö kaikki samaan aikaan? Milloin kuljetaan kimpassa, milloin hajaannutaan?
Saako kännykkä kädessä kulkea? Ratkaiseeko wifin laatu hotellivalinnan? Millaiset säännöt älylaitteille pitäisi olla - vai tarvitaanko sääntöjä lainkaan?
Kerro vielä teidän perheenne paras vinkki yhteisille matkoille.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Me käytiin perheen kanssa Alanyassa 2018 elokussa ja rakastuimme kaikki siihen! Niin ihania ihmisiä, uskomattoman herkullista ruokaa halpaan hintaan ja nähtävyyksiä kaikkialla. Asunto vuokrattiin 2 viikoksi parilla sadalla ja ruokakaupasta sai kympillä melkein viikon ruoat. Ulkonakin oli todella halpaa syödä mutta kokattiin myös kotona. Meri aiva vieressä missä sai joka päivä polskia ja leikkiä ilmaiseksi niin kauna kuin halusi ja bussit sekä taxit todella halpoja. Meidän lapset (tyttö 11v ja poika 17v) tykkäsit kovasti näistä kaikista retkistä mitä Alanya tarjoaa. Tosi inhottavaa oli se kaduilla tyrkyttäminen ja huutelu, onneksi löysimme netistä NASA TOURIN! Heidän suomenkielisiltä nettisivuilta katseltiin aivan rauhassa kaikkia retkiä ja varattiin merirosvolaivaretki, kalastusretki ja koskenlasku. Joka kerta tuli kyyti ajallaan ja palvelu oli ammattimaista. Merirosvo laivaretki oli hieno kokemus ja siinä näki paljon Alanyaa eri näkökulmasta. Kalastusretki oli miehen valitsema mutta me muut snorklattiin ja uitiin merellä sillä välin kun isäntä keskittyi olennaiseen ;-) Koskenlasku oli hauska reissu koko perheelle. Vuokrasimme paikanpäältä koskenlaskukengät, ja takaisin hotellilla huomattiin että tyttö oli unohtanut omansa sinne koskenlasku paikalle.. Soitettiin äkkiä Nasa Tourin pomolle Pashalle, ja hän toi vajaa 2 tunnin päästä tyttömme kengät takaisin hotellille. Iso plussa tuostakin palvelusta! Suosittelen kaikille tukemaan tällaisia yrityksiä, eikä niitä kadulla tyrkyttäviä! Meistä tuli ihan hyviä kavereita Pashan kanssa ja tänäkin vuonna heiltä kaikki retkemme ostamme ja tuemme häntä :-)

https://www.alanyadailytrip.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla