Osallistu Matkaoppaan kuvakisaan, niin voit voittaa OTZSHOES-jalkineet.

Matkoilla tulee vastaan mieleenpainuvia näkymiä hotellien ikkunasta tai parvekkeelta. Lähetä kuva ihanasta tai jännittävästä maisemasta.

Muista kertoa, missä kuva on otettu.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken OTZSHOES-jalkineet.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Trendikkäiden ja uskomattoman mukavien OTZSHOES-jalkineiden salaisuus on anatomisesti muotoiltu, antimikrobinen korkkipohjallinen. Pohjallinen muotoutuu juuri sinun jalallesi sopivaksi, joka takaa täydellisen käyttömukavuuden myös ilman sukkia. Täydellinen kenkä lentokoneeseen ja reissujen pitkille kävelylenkeille. OTZSHOES -kenkiä on saatavilla kymmenissä iloisissa väreissä, naisille ja miehille koot 35-47. Palkinnon arvo on 90 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

otzshoes.fi/

Julkaisemme lukijoiden kuvia Matkaoppaan numerossa 7/2019, joka ilmestyy 6.11.

Ohjeet ja lähetyslomakkeen löydät alta.

Kilpailun ohjeet ja säännöt

Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.

Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa.
  4. Kerro Sisältö-kentässä, missä ja milloin olet ottanut kuvan. Voit kertoa myös muuta kuvaan tai sen ottohetkeen liittyvää tietoa.
  5. Lisää yhteystietosi.
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Matkaopas-lehden ja ET-lehden aineistoissa.
  7. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se tulee näkyviin tämän artikkelin alalaitaan kuvagalleriaan. 

Lähetä kuva 3.11. mennessä, jos haluat osallistua arvontaan.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla