Onko matkakuumekäyrä nousussa? Näillä neuvoilla lennät paratiisirannalle pienellä budjetilla.

 1. Vältä koulujen lomasesonkia

  Jos lomailuajankohtasi joustaa, nauti joulunpyhistä ja koulujen kesälomista Suomessa. Säästät rahaa suuntaamalla unelmalomalle lämpöön sesonkiaikojen ulkopuolella – vältät myös ruuhkat rannoilla.

 2. Varaa all inclusive

  Vältyt yllättäviltä lovilta lompakossa, kun varaat all inclusive -palvelun. Lomasyömisten ja -juomisten maksamisen sijaan voit käyttää koko matkakassan esimerkiksi tuliaisiin.
  Lue myös: Thaimaa on edullinen paratiisi

 3. Lennä pääkenttää syrjäisemmälle kentälle

  Monien lomakohteiden kyljessä on päälentokenttää pienempiä kenttiä, joille lentäminen on edullisempaa ja usein myös kätevämpää kuin isoille kentille. Esimerkiksi Turkin Gazipaşa on Antalyaa pienempi kenttä, mutta sijaitsee lähempänä Alanyaa. Rannalle pääsee kentältä puolessa tunnissa.

 4. Osta pelkät lomalennot

  Ystävät asuvat ulkomailla tai haluat yöpyä hotellia vaatimattomammassa majoituksessa. Lomalennoilla pääset moniin kohteisiin suoraan ilman vaihtoja, myös kaukokohteisiin. Lomalentoja on mahdollista ostaa myös yhdensuuntaisina. Erityisesti talvi- ja kesäkausien vaihteessa yhdensuuntaisia lentoja saa superedullisesti.
  Katso: Rantaloma Pariisissa

 5. Valitse edullisen hintatason lomakohde

  Pienellä budjetilla matkustaessasi kannattaa suunnata nokka kohti edullisen hintatason kohteita, vaikkapa Bulgariaa. Edullisen hintatason maissa syö, juo ja lomailee muutenkin pikkurahalla.

Lähde: Finnmatkat

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla