Matka (6/40)

porkkanaraaste

Tiaroja ja takkuja. Juoksemme lomassa puiden, suojassa katseilta muiden. Viattomina, sinisilmät loistaen, pellavapäät heiluen.
Haavoja ja linnoja. Oma salainen maailmamme , vaaroja täynnä, sinne silti jäämme. Puhallat polveeni, annan sinulle anteeksi, lopuksi jo nauramme.
Ystävyyskoruja ja salaisuuksia. Sinä olet minun ystäväni, niinkuin minä myös sinun. Lupaathan? Ikuisesti.
Sydänsuruja ja riitoja. Ansaitset parempaa, unohda muut ja tanssi sielusi kyllyydestä.
Epäonnea ja välimatkoja. Sinä kuulut kaupunkiin, keskelle ihmisten, keskelle vilskeen. Minä jään tänne, päälle järven jäälle, alle pohjan tähden.
Kissoja ja kirosanoja. Sinä perustat perheen, koet onnen ensiaskeleiden, pakahduttavan rakkauden. Minä unelmoin, kuulen äänet pienten tassujen, nään maiseman ja maalaan sen. Olemme onnellisia, olemme erilaisia, kaipaan sinua ja sinä minua.
Lankarullia ja keinutuoleja. Istumme äärellä takkatulen, viereisen huoneen syvän unen. Hoivaan sinua. Kultaiset muistot mielessämme, poissa on kiire ja kireys.
Kyyneleitä ja kaipuuta. Minä olen yksin. Sinä veit mennessäsi palan sydämestäni. Pidäthän siitä huolta kunnes jälleen tapaamme. Enkelin siipesi heiluen, pilven reunalla keinuen, muistathan sinä lupaukseni; ikuisesti.

Kommentit (0)