Toimitus

Teemme sinulle ET-lehden, Matkaoppaan, ET Terveyden ja etlehti.fi:n.

Ota meihin yhteyttä!

etunimi.sukunimi@sanoma.com tai et-lehti@sanoma.com
 


PÄÄTOIMITTAJA
Katriina Palo-Närhinen
Vastaan ET-, ET Terveys - ja Matkaopas-lehdistä ja johdan taitavaa toimitustamme. Vapaa-ajalla käyn kulttuuririennoissa ja jumppailen. Jos harrastukseksi lasketaan kahviloissa istuminen, tunnustan senkin!

TOIMITUKSEN ASSISTENTTI
Marjaana Huhtamäki
Hoidan muun muassa toimituksen juoksevia asioita, palkkioita ja lukijakilpailuja. Otan vastaan palautetta ja toimin ammattitaitoisen toimituksemme apuna. Vapaa-aikana olen hevoshullu.TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ
Elina Salo

Suunnittelen ja ideoin sisältöä ja johdan toimituksen päivittäistä työtä.

 

TUOTTAJAT

Sinikka Klemettilä
Suunnittelen ja ideoin sisältöä ja vastaan myös avustajasuhteista. 


Marja-Liisa Husso
Luen ja käsittelen muiden tekemiä, lähinnä terveysaiheisia juttuja ja hoidan ne eteenpäin graafikoille. Tilaan juttuja avustajilta, ideoin ja suunnittelen. Jonkin verran kirjoitan itsekin.


Maria Niemi
Luen ja käsittelen juttuja. Lisäksi kokoan palstoja ja kirjoitan matkailujuttuja.


TOIMITTAJAT


Irina Björkman
Ideoin ja kirjoitan juttuja elämän eri alueilta, ihmisistä muurahaisiin. Eniten minua kiehtovat ihmiset ja aiheet, jotka kutittelevat myös omia luutuneita luulojani.

Kristiina Dragon
Tarkkailen ajan ilmiöitä ja piilotrendejä. Kirjoitan henkilökuvia ja avaan lifestyle-jutuissani outojakin ovia.

Heimo Hatakka
Kirjoitan ja kiinnostun monista aiheista. Olen työskennellyt kahden vuosikymmenen aikana talous- ja kulttuurilehdissä. Vapaa-aikanani kirjoitan lauluja, satuja ja tietokirjallisuutta.

 

Hannu Nieminen
Olen pitkän linjan matkailujournalisti, mutta ideoin ja kirjoitan juttuja aiheesta kuin aiheesta. Viihdyn reissussa, elämyksissä, auringossa, lähellä tai kaukana.

Ilja Ojala
Kirjoitan kaikesta mahdollisesta taloudesta henkilöjuttuihin ja terveydestä matkailuun. Vapaa-aikanani mopoilen ja kun en mopoile, tutustun pienpanimo-oluisiin.

Reija Ypyä
Ideoin ja kirjoitan kaikenlaisia juttuja. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on niin antoisaa, että aina se ei tunnu työltä lainkaan. Olen intohimoinen kierrätyskäsitöiden tekijä ja teen myös Reijan räsymatto -blogia.

 

ETLEHTI.FI

Pia Hyvönen
Ideoin ja kirjoitan etlehti.fi:n sisältöjä ja olen läsnä et:n sosiaalisessa mediassa.

Eveliina Linkoheimo
Ideoin ja kirjoitan etlehti.fi:n sisältöjä ja olen läsnä et:n sosiaalisessa mediassa. Vapaa-aikanani puuhastelen kahden koirani kanssa, katson loputtomasti tv-sarjoja ja valokuvaan.


ULKOASU


Elina Vilpakka (AD)
Vastaan sisältöjen ulkoasusta. Suunnittelen juttujen visuaalisen ilmeen yhdessä toimituksen tiimien kanssa.

Eila Nissinen (AD)

Työni on lehden ulkoasun suunnittelua, taittamista, kuvien valitsemista ja kaikkea muuta lehden ulkoasuun liittyvää. Vapaa-aikanani liikun mahdollisimman paljon luonnossa mm. lintuja bongaillen.

Outi Liinamaa
Olen graafinen suunnittelija. Työni on lehden taittamista, kuvien valitsemista ja kaikkea muuta lehden ulkoasuun liittyvää.

Otto Paakkanen
Graafinen suunnittelija. Työhöni kuuluu lehden taittamista, kuvien etsintää ja käsittelyä. Lisäksi teen piirroskuvituksia ja ideoin graafisia vinkeyksiä.

Petri Rotsten
Graafinen suunnittelija. Työhöni kuuluu lehtien taitto ja piirroskuvitukset. Vapaa-aikani kuluu soitellen joko bändikeikoilla tai kotistudiossa.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Postiosoite
ET, PL 100, 00040 Sanoma

Katuosoite
Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

Puhelinvaihde
(09) 1201

Tilaukset ja asiakaspalvelu
Puhelin 0203 31020
Puhelun hinta 8,8 snt/min.
www.sanomakauppa.fi

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy / Sanoma Lifestyle

Johtaja Johanna Lahti