Toimitus

Teemme sinulle ET-lehden, Matkan ja etlehti.fi:n.

ET-lehti

Ota meihin yhteyttä!
etunimi.sukunimi@sanoma.com tai et-lehti@sanoma.com

 

PÄÄTOIMITTAJA
Minna McGill
Vastaan ET-lehdestä ja johdan taitavaa toimitustamme. Vapaa-ajalla innostun muun muassa isoäidin neliöistä. twitter:@MinnaMcGill

 

TOIMITUKSEN ASSISTENTTI
Marjaana Huhtamäki
Hoidan muun muassa toimituksen juoksevia asioita, palkkioita ja lukijakilpailuja. Otan vastaan palautetta ja toimin ammattitaitoisen toimituksemme apuna. Vapaa-aikana olen hevoshullu.


TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ
Elina Salo

Suunnittelen ja ideoin sisältöjä ja johdan toimituksen päivittäistä työtä. Vapaa-ajalla matkustelen, luen ja jumppaan rytmimusiikin tahdissa.

 

TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ
Kaarina Palletvuori
Suunnittelen ja ideoin sisältöjä ja johdan toimituksen päivittäistä työtä. Vapaa-ajalla tapaan ystäviä niin paljon kuin ehdin. Eli tällä hetkellä liian vähän.

 

TUOTTAJA
Ilja Ojala
Suunnittelen ET-lehden sisältöjä ja koordinoin lehden tekemisen aikatauluja. Lisäksi tilaan ja käsittelen juttuja. Vapaa-aikanani pyöräilen ja kun en pyöräile, kokkaan ja rämpyttelen ukulelea.

 

TUOTTAJA
Katriina Palo-Närhinen (opintovapaalla)
Suunnittelen ET-lehden sisältöjä ja koordinoin lehden tekemisen aikatauluja. Lisäksi tilaan ja käsittelen juttujaVapaa-ajalla käyn kulttuuririennoissa ja jumppailen. Jos harrastukseksi lasketaan kahviloissa istuminen, tunnustan senkin!

 

TOIMITTAJA
Heimo Hatakka
Kirjoitan ja kiinnostun monista aiheista. Olen työskennellyt kahden vuosikymmenen aikana talous- ja kulttuurilehdissä. Vapaa-aikanani kirjoitan lauluja, satuja ja tietokirjallisuutta.

 

TOIMITTAJA
Pia Hyvönen 
Olen ihmisistä, teatterista ja tomaattien kasvatuksesta kiinnostunut taloustoimittaja. Näistä aiheista myös kirjoitan useimmat juttuni. ET:n hyvä talousjuttu antaa lukijalle eväitä oman talouden pyörittämiseen ja tekee monimutkaisista asioista ihmisen kokoisia ja ymmärrettäviä.

 

TOIMITTAJA
Hannu Nieminen
Olen pitkän linjan matkailujournalisti, mutta ideoin ja kirjoitan juttuja aiheesta kuin aiheesta. Viihdyn reissussa, elämyksissä, auringossa, lähellä tai kaukana.


ULKOASU


AD 
Hanna Härkälä
Vastaan sisältöjen ulkoasusta. Suunnittelen juttujen visuaalisen ilmeen yhdessä toimituksen tiimien kanssa. Vapaa-ajastani vietän huomattavan osan kuulokkeet päässä: musiikki on mukanani vähän kaikkialla. Paitsi silloin, kun kuuntelen sitä kaiuttimista tai livenä.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA 
Eila Nissinen
Työni on lehden ulkoasun suunnittelua, taittamista, kuvien valitsemista ja kaikkea muuta lehden ulkoasuun liittyvää. Vapaa-aikanani liikun mahdollisimman paljon luonnossa mm. lintuja bongaillen.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA 
Otto Paakkanen
Työhöni kuuluu lehden taittamista, kuvien etsintää ja käsittelyä. Lisäksi teen piirroskuvituksia ja ideoin graafisia vinkeyksiä.

ET Terveys -lehden toimituksen yhteystiedot löydät täältä.

 

Matka

Ota meihin yhteyttä!
etunimi.sukunimi@sanoma.com tai matka-lehti@sanoma.com

PÄÄTOIMITTAJA 
Saila-Mari Kohtala

TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ 
Leeni Hoimela

TUOTTAJA 
Maria Niemi

AD
Sanna Vauhkonen

GRAAFIKKO
Eila Nissinen

ASSISTENTTI
Heidi Kattelus

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Postiosoite
ET, PL 100, 00040 Sanoma tai Matka, PL100, 00040 Sanoma

Katuosoite
Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

Puhelinvaihde
(09) 1201

Tilaukset ja asiakaspalvelu
Puhelin 0203 31020
Puhelun hinta 8,8 snt/min.
www.sanomakauppa.fi

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy / Sanoma Lifestyle

Johtaja Iiro Kulvik