Toimitus

Teemme sinulle ET-lehden, Matkaoppaan ja etlehti.fi:n.

Ota meihin yhteyttä!

etunimi.sukunimi@sanoma.com tai et-lehti@sanoma.com
 


PÄÄTOIMITTAJA
Katriina Palo-Närhinen
Vastaan ET- ja Matkaopas-lehdistä ja johdan taitavaa toimitustamme. Vapaa-ajalla käyn kulttuuririennoissa ja jumppailen. Jos harrastukseksi lasketaan kahviloissa istuminen, tunnustan senkin!

 

TOIMITUKSEN ASSISTENTTI
Marjaana Huhtamäki
Hoidan muun muassa toimituksen juoksevia asioita, palkkioita ja lukijakilpailuja. Otan vastaan palautetta ja toimin ammattitaitoisen toimituksemme apuna. Vapaa-aikana olen hevoshullu.


TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ
Elina Salo

Suunnittelen ja ideoin sisältöjä ja johdan toimituksen päivittäistä työtä. Vapaa-ajalla matkustelen, luen ja jumppaan rytmimusiikin tahdissa.

 

TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ
Kaarina Palletvuori
Suunnittelen ja ideoin sisältöjä ja johdan toimituksen päivittäistä työtä. Vapaa-ajalla tapaan ystäviä niin paljon kuin ehdin. Eli tällä hetkellä liian vähän.

 

TUOTTAJA
Maria Niemi
Luen ja käsittelen Matkaopas-lehden juttuja. Lisäksi kokoan palstoja ja kirjoitan matkailujuttuja.

 

TUOTTAJA
Noora Autio
Suunnittelen ET-lehden sisältöjä ja koordinoin lehden tekemisen aikatauluja. Lisäksi tilaan ja käsittelen juttuja. Vapaa-ajallani nautin läheisten seurasta, luonnossa liikkumisesta ja hyvästä ruoasta.

 

TUOTTAJA
Ilja Ojala
Suunnittelen ET-lehden sisältöjä ja koordinoin lehden tekemisen aikatauluja. Lisäksi tilaan ja käsittelen juttuja. Vapaa-aikanani pyöräilen ja kun en pyöräile, kokkaan ja rämpyttelen ukulelea.

 

TOIMITTAJA
Heimo Hatakka
Kirjoitan ja kiinnostun monista aiheista. Olen työskennellyt kahden vuosikymmenen aikana talous- ja kulttuurilehdissä. Vapaa-aikanani kirjoitan lauluja, satuja ja tietokirjallisuutta.

 

TOIMITTAJA
Pia Hyvönen 
Olen ihmisistä, teatterista ja tomaattien kasvatuksesta kiinnostunut taloustoimittaja. Näistä aiheista myös kirjoitan useimmat juttuni. ET:n hyvä talousjuttu antaa lukijalle eväitä oman talouden pyörittämiseen ja tekee monimutkaisista asioista ihmisen kokoisia ja ymmärrettäviä.

 

TOIMITTAJA
Hannu Nieminen
Olen pitkän linjan matkailujournalisti, mutta ideoin ja kirjoitan juttuja aiheesta kuin aiheesta. Viihdyn reissussa, elämyksissä, auringossa, lähellä tai kaukana.


ULKOASU


AD 
Hanna Härkälä
Vastaan sisältöjen ulkoasusta. Suunnittelen juttujen visuaalisen ilmeen yhdessä toimituksen tiimien kanssa. Vapaa-ajastani vietän huomattavan osan kuulokkeet päässä: musiikki on mukanani vähän kaikkialla. Paitsi silloin, kun kuuntelen sitä kaiuttimista tai livenä.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA 
Eila Nissinen
Työni on lehden ulkoasun suunnittelua, taittamista, kuvien valitsemista ja kaikkea muuta lehden ulkoasuun liittyvää. Vapaa-aikanani liikun mahdollisimman paljon luonnossa mm. lintuja bongaillen.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA 
Outi Liinamaa
Työni on lehden taittamista, kuvien valitsemista ja kaikkea muuta lehden ulkoasuun liittyvää.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA 
Otto Paakkanen
Työhöni kuuluu lehden taittamista, kuvien etsintää ja käsittelyä. Lisäksi teen piirroskuvituksia ja ideoin graafisia vinkeyksiä.

 

ET Terveys -lehden toimituksen yhteystiedot löydät täältä.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Postiosoite
ET, PL 100, 00040 Sanoma

Katuosoite
Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

Puhelinvaihde
(09) 1201

Tilaukset ja asiakaspalvelu
Puhelin 0203 31020
Puhelun hinta 8,8 snt/min.
www.sanomakauppa.fi

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy / Sanoma Lifestyle

Johtaja Iiro Kulvik