Minkä ihanan matkamuiston olet tuonut kotiin reissuiltasi? Lähetä siitä meille kuva ja voita matkalaukkuvaaka.

Muistuttaako Pariisin reissusta ihana maalaus olohuoneen seinällä? Toitko Marokosta jännittäviä mausteita? Keinutko kesäisin Thaimaasta tuodussa riippumatossa?

Osallistu ET Matkaoppaan kuvakisaan lähettämällä kuva rakkaimmasta matkamuistostasi. Kerro, mistä hankit sen ja miksi se on sinulle tärkeä. Kuvan lähettäneiden kesken arvomme matkalaukkuvaa’an.

Toimi näin:

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg ja png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva kelpaa, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa. 
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa.
  4. Kerro kuvasta: miksi matkamuisto on sinulle merkityksellinen ja mistä se on hankittu. Tekstisi julkaistaan kokonaisuudessaan netissä.
  5. Lisää yhteystietosi. Ne jäävät vain toimituksen tietoon. 
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä ET Matkaopas -lehden ja ET-lehden aineistoissa.
  7. Kilpailuun voi osallistua 4.1.2018 asti.
  8. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se tulee näkyviin tämän artikkelin alalaitaan kuvagalleriaan. 
  9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hoh hoijaa

Mielestäni tämmöinen "kilpailu", joka edellyttää markkinointiluvan antamista, ei ole oikeasti kilpailu. Mitähän kuluttaja-asiamiehellä olisi asiaan sanomista?

Matkalaukkuvaakoja saa kaupasta alle 10 eurolla ja itse punnitsen matkalaukkuni henkilövaa'alla. En katso vaivan arvoiseksi osallistua koska sen jälkeen alkaisi tämä markkinointiriesa, mitä on muutenkin ihan liikaa.

Vierailija

Eveliina Linkoheimo kirjoitti:
Hei,

Kiitos tarkkuudestanne. Lomake on nyt paikoillaan.
Ystävällisin terveisin Eveliina ET:stä 

Toimiiko kilpailu ja missä kilpailukuvat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla