Kilpailu on päättynyt. Näet kilpailuun tulleita sukkkakuvia artikkelin lopussa.

Pysyvätkö puikot käsissäsi taidokkaasti? Neulotko mielelläsi kauniita, hauskoja, omaperäisiä tai muuten vain suloisia sukkia? Osallistu ET-lehden syksyn 2017 suureen villasukkakilpailuun!

Kilpailu järjestetään ET:n netissä. Neulo sukat, ota niistä kuva ja lähetä se meille tämän artikkelin lopussa olevalla lomakkeella. Kerro samalla hieman sukista ja itsestäsi neulojana. 

Osallistu kilpailuun 29.10. mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ET-lehden raati valitsee kilpailuun osallistuneiden joukosta kolme parasta sukkaparia. Lisäksi loppujen finalistisukkien kuvat julkaistaan etlehti.fi:ssä ja lukijat saavat äänestää niistä kaksi suosikkiaan. Kaikkien viiden sukkaparin ohjeet julkaistaan myöhemmin ET:n netissä. Sukkien kuvat julkaistaan myös ET-lehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raatiin kuuluvat ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen, toimittaja ja käsityöbloggaaja Reija Ypyä, graafikko Petri Rotsten sekä digitoimittajat Eveliina Linkoheimo ja Pia Hyvönen.

Palkinnot:

 • 1. sija: 99 euron S-ryhmän lahjakortti
 • 2. ja 3. sijat: 50 euron S-ryhmän lahjakortit
 • Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Iittalan Kastehelmi-purkkia (väri: kirkas, koko: 116 x 114 mm)

Osallistumisohjeet

Lue ohjeet tarkkaan!

 1. Neulo villasukat haluamillasi langoilla. Voit neuloa naisten, miesten tai lasten sukat. Käytä mielikuvitusta ja pyri erottumaan joukosta!
 2. Ota sukistasi kuva selkeää (esimerkiksi yksiväristä) taustaa vasten, jotta ne erottuvat hyvin. Älypuhelimella otettu kuva kelpaa.
 3. Lataa kuva tämän artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen. Klikkaa "Valitse tiedosto" -nappia, etsi kuva laitteeltasi ja klikkaa "Siirrä"-nappia.
 4. Kirjoita Otsikko-kenttään esimerkiksi sukille antamasi nimi.
 5. Kerro Sisältö-kentässä vapaasti sukistasi: miten ne syntyivät? Miksi neuloit juuri tällaiset sukat? Mistä sait idean niihin? Kerro myös itsestäsi neulojana. Huom! Tämä teksti tulee näkyviin myös muille kuvagalleriaan, joka sijaitsee tämän artikkelin lopussa.
 6. Mainitse myös, jos kykenet pyydettäessä tekemään itse hyvät neulontaohjeet sukistasi.
 7. Lisää lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Nämä jäävät vain toimituksen tietoon eivätkä näy muille osallistujille.
 8. Lähetä lomake meille klikkaamalla Lähetä-painiketta. 
 9. ET:n toimitus hyväksyy osallistumisesi. Kuva ja kirjoittamasi otsikko sekä teksti tulevat näkyviin tämän artikkelin alalaidassa olevaan kuvagalleriaan, kun ne on hyväksytty.

Säännöt

 1. Kilpailuun tulee osallistua 29.10. klo 23.59 mennessä.
 2. Kilpailuun voi osallistua vain etlehti.fi:ssä.
 3. Sukkamallin tulee olla tekijän oma. Sukka ei esimerkiksi voi olla vain värimuunnos jonkun toisen suunnittelemasta ja julkaisemasta mallista. Omaan työhön voi toki hakea inspiraatiota ja vinkkejä muualta.
 4. Sukkien ei tarvitse olla tätä kilpailua varten tehdyt. Voit siis osallistua jo neulomillasi sukilla, kunhan kykenet ottamaan niistä kuvan ja lähettämään sen kilpailuun.
 5. Kilpailuun voi osallistua vain lähettämällä sukista kuvan. Älä lähetä sukkia postitse toimitukseen. 
 6. ET-lehden raati valitsee kuvien joukosta kolmet suosikkisukkansa. 
 7. Muiden finalistisukkien kuvat julkaistaan etlehti.fi:ssä. Lukijat saavat äänestää niiden joukosta suosikkinsa. 
 8. Raadin valitsemien mallien (3 sukkaparia) ja lukijoiden suosikkien (2 sukkaparia) tekijöihin otetaan yhteyttä. Heitä pyydetään lähettämään sukat toimitukseen valokuvausta varten. Sukkien pohjalta tehdään myös neulontaohjeet. Sukat lähetetään halutessa takaisin tekijöilleen.
 9. Kaikkien viiden sukkaparin kuvat julkaistaan myöhemmin ET-lehdessä. Niiden ohjeet julkaistaan etlehti.fi:ssä. 

Hei kaikki

Tiedoksi kaikille  ja vastaukseksi nimimerkille Ihmettelen:

Hei kaikki

Palkintosummassa oli  aiemmin virhe, sen piti olla 99 euroa.  Syy liittyy verotukseen. Voittajan ei tarvitse maksaa  palkinnosta veroa, jos hänen  vuoden aikana saamansa palkinnot ovat arvoltaan alle 100 euroa.  Tällöin 99 euron palkinnosta voittaja saa käteen enemmän kuin 100 euron palkinnosta.

Terveisin Pia ET:n toimituksesta

huijaustako

Taas tulin surulliseks...

Katselin netin sukka malleja, kuinka ollakkaan

löytyi useammatkin kilpailussa olevat

Sisältö jatkuu mainoksen alla