Tämä kuva on Navágion rannalta, joka sijaitsee Zákynthoksen saarella Kreikassa.
Tämä kuva on Navágion rannalta, joka sijaitsee Zákynthoksen saarella Kreikassa.

Mikä lomakohde on jäänyt viime aikoina mieleesi? Julkaisemme kiinnostavimmat kokemukset Matkaopas-lehdessä ja maksamme julkaistusta jutusta 50 euron palkkion.

Mikä loma on jäänyt mieleesi? Matkaopas-lehti etsii nyt tarinoita erilaisista matkoista. Haluamme tietää muun muassa, paljonko maksoit reissusta, mikä yllätti lomallasi ja minkä vinkin haluaisit antaa samaan paikkaan matkustavalle ihmiselle.

Kerrothan kokemuksistasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Ei ole väliä, onko paikka ranta- vai kaupunkikohde, mutta toivomme, että olet käynyt siellä noin vuoden sisällä.

Maksamme jokaisesta julkaistusta jutusta 50 euron palkkion.

Julkaisemme kiinnostavimmat kokemukset Matkaopas-lehden Viidakkorumpu-palstalla. Jokaisesta lehdessä julkaistusta jutusta maksamme 50 euron palkkion. (Palkkio on veronalaista tuloa.)

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaathan kaikkiin kysymyksiin ja muistathan ladata itsestäsi selkeän kasvokuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kerro vain yhdestä kohteesta kerrallaan.
Kerro lentoyhtiön nimi ja lentojen hinta. Ta jos matkustit laivalla, kerro laivayhtiön nimi ja laivamatkan hinta. Mikäli matkustit autolla tai jollakin muulla välineellä, kerro paljonko matkalle tuli kustannuksia.
Kerro hotellin, hostellin tai muun majoituspaikan nimi. Millä alueella ja kuinka pitkän matkan päässä keskustasta majoituspaikka sijaitsi? Mikä oli majoituspaikan tasoluokitus? Kuinka paljon yöpyminen maksoi (yö per henkilö)?
Kerro mieleenpainuvista asioista mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Ne voivat liittyä mihin tahansa, esimerkiksi ihmisiin, hintatasoon, liikenteeseen, ruokaan jne.
Suositteletko esim. jotain ihanaa ravintolaa? Mitä siellä kannattaa syödä, paljonko maksaa? Oliko joku muu asia näkemisen/kokemisen arvoinen? Mikä teki siitä erityisen? Mitä muuta olisi hyvä tietää?
Kuvan maksimikoko on 5 MB ja sen tulee olla jpg-tiedosto.
Tämän kuvan enimmäiskoko on 10 MB ja tiedoston tulisi olla jpg.

Yhteystiedot:

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla