Japanissa kylttejä ja merkkejä on joka puolella, jopa kaivonkansissa. Kuva Beppu-nimisestä kaupungista, joka sijaitsee Kyushun saarella. Kuva: <span class="photographer">Inka Simola</span>
Japanissa kylttejä ja merkkejä on joka puolella, jopa kaivonkansissa. Kuva Beppu-nimisestä kaupungista, joka sijaitsee Kyushun saarella. Kuva: Inka Simola

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Osallistu Matkaoppaan kuvakisaan, niin voit voittaa Iittalan Mariskoolin.

Oletko kuvannut erikoisen kyltin tai merkin matkallasi? Lähetä kuva! Muistathan kertoa, missä kuva on otettu. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Iittalan Mariskoolin, jonka arvo on noin 48 euroa.

Julkaisemme lukijoiden kuvia Matkaoppaan numerossa 3/2019, joka ilmestyy 3.4.2019.

Ohjeet ja lähetyslomakkeen löydät alta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kilpailun ohjeet ja säännöt

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa.
  4. Kerro Sisältö-kentässä, missä ja milloin olet ottanut kuvan. Voit kertoa myös muuta kuvaan tai sen ottohetkeen liittyvää tietoa.
  5. Lisää yhteystietosi.
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Matkaopas-lehden ja ET-lehden aineistoissa.
  7. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se tulee näkyviin tämän artikkelin alalaitaan kuvagalleriaan. 
  8. Lähetä kuva 4.3. mennessä, jos haluat osallistua arvontaan.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sähköpostiosoitetta kysytään "lomakkeessa". 

En tiedä oliko tuollainen jo heti, vai vasta tullut myöhemmin.  Täällähän  on usein tullut koko osallistumislomake vasta pyytämisen jälkeen, olen huomannut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla