Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Raskauttaako arkeasi huoli tulevasta? Pelkäätkö menettäväsi jotain sinulle tärkeää? Vastaa kyselyyn ja osallistut palkinnon arvontaan.

Vastaa alla olevaan kyselyyn 4.4.2018 mennessä. Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Vastauksia saatetaan käyttää nimettöminä ET-lehden artikkelissa.

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvontaan kaunis Iittalan Kastehelmi-kynttilälyhty. Väri: laventeli. Koko: 64 mm.

Muista jättää yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan! Ne jäävät vain toimituksen tietoon.

vieras

Mitä pelkäät eniten? Vastaa kyselyyn ja voita Kastehelmi-tuikku

vieras kirjoitti: Pelko on varmaan rasittavaa ja jotta sen pystyy hallitsemaan niin pitää tietää myös mistä on kysymys:; https://fi.wikipedia.org/wiki/Pelko Jos ole mielenterveydellisesti muuten terve, että pystyt ottamaan vastaan suggestio hoitoa tai jopa hypnoosia niin rohkenen epäillä että sieläkin toimminnasta voisi olla arvaamattoman suurta apu. MUTTA Varmistaudu siitä, että kyseessä on lääkintä hallistuksen hyväksymä hoitoa antava. Tähän mainittuun suggestio hoito mahdollisuuteen...
Lue kommentti
vieras

Mitä pelkäät eniten? Vastaa kyselyyn ja voita Kastehelmi-tuikku

Pelko on varmaan rasittavaa ja jotta sen pystyy hallitsemaan niin pitää tietää myös mistä on kysymys:; https://fi.wikipedia.org/wiki/Pelko Jos ole mielenterveydellisesti muuten terve, että pystyt ottamaan vastaan suggestio hoitoa tai jopa hypnoosia niin rohkenen epäillä että sieläkin toimminnasta voisi olla arvaamattoman suurta apu. MUTTA Varmistaudu siitä, että kyseessä on lääkintä hallistuksen hyväksymä hoitoa antava. Tähän mainittuun suggestio hoito mahdollisuuteen mahdollisuuksiin kuuluu...
Lue kommentti