Roikkuuko matkalaukussasi hauska tai kaunis osoitelapun pidike? Lähetä siitä kuva meille, voit voittaa kirjan. Osallistu 15.4. mennessä. 

Lähetä kuva kivasta matkalaukun osoitekortista mainoksen alla olevalla lomakkeella 15.4. mennessä. Kerro myös hieman kortista: mistä olet saanut sen ja miksi se on mielestäsi hieno. Jätä myös yhteystietosi. Muista ottaa kuva niin, ettei osoitteesi näy!

Kilpailuun vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta Liisa Väisäsen Kaikki Italiani – Matkoja maahan josta on moneksi -kirjoja (Kirjapaja).
// Kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Kuvia voi kuitenkin yhä lähettää.

Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi ja kulttuurivaikuttaja, jonka Liisa Ihmemaailmassa -blogia voit lukea etlehti.fi:ssä täällä. Hänen supersuosittu Itsepalveluhuijaus-postauksensa aiheutti runsasta keskustelua ET:n netissä ja Facebookissa. Tekstissä Väisänen pohtii suomalaista itsepalvelukulttuuria ja vertaa sitä esimerkiksi Italian käytäntöihin. Tekstin löydät täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Vierailija

"Sitä saa, mitä tilaa!" Kiitos Mökin muori.

Viime viikolla pyörittelin käsissäni vanhaa matkalaukkua; laitanko sen roskalavaan vai jätänkö sen edelleen orrelle onneaan odottamaan. Laukun ikää en osannut arvioida, luulen vain, että se on tehnyt kaksi Amerikan matkaa 1900- luvun alkupuolella.

Tässä taas englantilaisen arkeologin Howard Carterin matkapakaasit. Carterhan oli se joka löysi Farao Tutankhamonin haudan. Arkeologin laukuissa ei näy osoitekortteja vaan tuskin hän lentokoneella matkustikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla