Martat auttavat! Nyt he opastavat yli 65-vuotiaita täydentämään veroilmoituksensa verkkopalvelussa. Se tapahtuu tilaisuuksissa ympäri Suomen. Tilaisuudet alkavat huhtikuussa ja ovat avoimia kaikille.

Verohallinnon ja Marttojen yhteistyön tavoitteena on saada yhä useampi yli 65-vuotias hoitamaan veroasiansa helpommin verkossa.

– Pyysimme Marttaliittoa mukaan yhteistyökumppaniksi, sillä järjestöllä on reipas maine ja tähän tarvittiin hyvää Martta-asennetta. Tiesimme, että Marttojen kanssa yhteistyö lähtee vauhdikkaasti liikkeelle ja saamme varmasti opastettua lukuisia senioreita, sanoo Verohallinnon apulaisjohtaja Merja Kangas.

– Lähdimme tekemään yhteistyötä, koska haluamme edistää senioreiden taloudellista ja tietoteknistä osaamista. Olemme mielellämme mukana aktivoimassa heitä, kertoo Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Verohallintolaiset kouluttavat mukaan ilmoittautuneet Martat Veroilmoitus verkossa -palvelun osaajiksi ja sen jälkeen Martat järjestävät omilla alueillaan opastustilaisuuksia. Tilaisuudet ovat huhti-toukokuussa parhaaseen veroilmoitusaikaan ja ne ovat avoimia kaikille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Opastustilaisuuksissa tutustutaan rauhalliseen tahtiin veroilmoituksen täydentämiseen verkkopalvelussa muun muassa helppojen tehtävien avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla