Nyt voit maksaa laskujasi R-kioskeilla käteisellä tai omalla pankki- tai luottokortillasi.

Maksuautomaattiverkosto on supistunut nopeasti ja lähes kaikki maksut maksetaan nykyään verkkopankissa.

Kaikilla ja varsinkaan useilla iäkkäimillä ei kuitenkaan ole kotona tietokonetta. R‐kioskin palvelusta hyötyvätkin eniten ne, joilla ei ole käytössään omaa internet‐yhteyttä.

Rautakirjan yhteistyökumppani on Tapiola Pankki. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Käteismaksuksta veloitetaan kolme euroa

R‐kioski veloittaa jokaisesta laskusta kolme euroa. Palkkio on sama riippumatta laskun loppusummasta. Jos maksu suoritetaan kortilla, veloitetaan lisäksi Luottokunnan kulut, jotka ovat debit‐kortin käytöstä 0,31 % ja enintään 0,75 € sekä credit‐kortin käytöstä 0,90 % maksun arvosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laskussa on aina oltava viitetiedot sisältävä viivakoodi, jotta sen voi maksaa R‐kioskilla. Maksutiedot välittyvät Tapiola Pankkiin, joka välittää viitetiedot ja euromääräisen arvon maksun saajalle.

Maksaminen kioskeilla on turvallista. Kioskien henkilökunta on koulutettu ja heitä koskevat tämän palvelun osalta samat säännökset kuin pankkivirkailijoitakin.

Lähde:

www.r-kioski.fi/laskunmaksu

Lainaus:

Hvvä juttu että voi R-kiokilla maksaa laskuja,ihmetyttää vaa mikä palvelu sinne siirtyy seuraavaksi,ensin posti sitten pankki pankki palvelut kioskiin. Mutta nopeaa ja mukavaahan asiointi on.

Eikös siä ärrälä ou laskujaa voinu maksoo jo vuostolokula. Miulon ainai semmone mielkuva notta. oisin jo meleki 10 vuotta sittä käynä ärrälä maksamasa äkkilähtö lomamatkan panki maksuautomuatila.

T.suapisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla