Täysjyväpastan kaveriksi sopii manteleista ja pähkinöistä tehty proteiinipitoinen kastike.
Täysjyväpastaa ja pähkinäkastike
4 annosta
Kastike
1 dl kuorittuja manteleita
1 dl pekaanipähkinöitä
noin 3 valkosipulinkynttä
3/4 dl oliiviöljyä
1 tl mustapippuria
1 dl keitinlientä
½ sitruunamehua
ripaus ruokosokeria
suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Lisäksi
Sisältö jatkuu mainoksen alla
300 g täysjyväpastaa
lehtipersiljaa
parmesaanilastuja
Tee näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä desi keitinlientä.
- Valmista kastike. Rouhi mantelit ja pekaanipähkinät ja silppua valkosipulit. Kuumenna öljy pannussa ja lisää ainekset paistumaan muutamaksi minuutiksi.
- Rouhi joukkoon mustapippuri ja lisää keitinlientä, sitruunamehua ja ripaus sokeria ja suolaa. Hauduta muutama minuutti.
- Annostele pasta lautasille ja jaa kastike annoksien päälle. Silppua pinnalle lehtipersiljaa ja parmesaania.
Seuraa meitä Facebookissa