Jokaisen kahvikissan unelmakakku vain paranee, jos leivot sen muutama päivä ennen tarjoilua ja annat makujen vetäytyä.

15 palaa

1 dl espressokahvijuomaa
150 g voita
2.5 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1.5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
0,5 tl neilikkaa
0,25 tl suolaa
1 dl pekaanipähkinöitä

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Keitä espressokahvi ja jätä jäähtymään.
  • Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kananmunat yksi kerrallaan.
  • Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi taikinan sekaan. Rouhi puolet pähkinöistä reiluiksi paloiksi.
  • Lisää taikinaan rouhitut pähkinät ja espresso. Sekoita tasaiseksi.
  • Leivitä kakkuvuoka ja lusikoi taikina vuokaan. Painele loput pähkinät kakun pinnalle.
  • Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla