Jokaisen kahvikissan unelmakakku vain paranee, jos leivot sen muutama päivä ennen tarjoilua ja annat makujen vetäytyä.
15 palaa
1 dl espressokahvijuomaa
150 g voita
2.5 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1.5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
0,5 tl neilikkaa
0,25 tl suolaa
1 dl pekaanipähkinöitä
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Keitä espressokahvi ja jätä jäähtymään.
- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kananmunat yksi kerrallaan.
- Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi taikinan sekaan. Rouhi puolet pähkinöistä reiluiksi paloiksi.
- Lisää taikinaan rouhitut pähkinät ja espresso. Sekoita tasaiseksi.
- Leivitä kakkuvuoka ja lusikoi taikina vuokaan. Painele loput pähkinät kakun pinnalle.
- Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa