
15–20 kpl
2 munaa
1 ½ dl sokeria
½ tl suolaa
1 ½ tl leivinjauhetta
1 ½ tl kanelia
2 ½ dl vehnäjauhoja
100 g voita sulatettuna tai juoksevaa margariinia
2 ½ dl porkkanaraastetta
Kuorrutus
1 dl kuohu- tai vispikermaa
100 g appelsiinituorejuustoa
1 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
nonparelleja tai mantelilastuja
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Voitele muffinipellin vuoat.
- Vaahdota munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään ja sihtaa munavaahtoon samalla sekoittaen.
- Lisää voi tai margariini ja porkkanaraaste.
- Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa lusikalla tasaisesti muffinipellin vuokiin, tai paperisiin amerikanmuffinivuokiin.
- Paista uunin keskiosassa noin 12 minuuttia. Kokeile tikulla kypsyyttä. Anna muffinien jäähtyä ja irrota sitten vuoista.
- Valmista kuorrutus. Vaahdota kerma. Vatkaa tuorejuustoon sokerit ja lisää kermavaahto parissa erässä varovasti.
- Levitä seosta jäähtyneille muffineille. Ripottele päälle joko nonparelleja tai pannulla paahdettuja mantelilastuja
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa