
Kiireinen leipoja valmistaa rukiiset juustokeksit valmiista pakastetaikinasta.
Itse tehty taikina:
4 dl Myllyn Paras ruisjauhoja
3 dl Myllyn Paras hiivaleipäjauhoja (tumma vehnäjauho)
1 tl suolaa
1 rkl kuminaa
2½ dl maitoa
100 g voita sulatettuna
Pakastetaikina:
1 pkt Myllyn Paras ruistaikinaa (500 g)
1 rkl kuminaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Päällys:
150 g juustoraastetta
1–2 tl yrttisuolaa
1 rkl kuminaa
1 kananmuna
- Itse tehtyä taikinaa varten sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa.
- Lisää maito ja sula voi sekaan ja sekoita sen verran, että taikina on tasaista.
- Tai sulata pakastetaikina ja lisää siihen kumina.
- Kaaviloi taikina ohueksi levyksi ja pistele haarukalla tiheästi. Leikkaa taikinapyörällä 6 x 6 cm:n neliöiksi. Sekoita täytteen ainekset ja levitä päällyste neliöille.
- Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 15–20 min rapeiksi ja kauniin värisiksi.
Muista myös nämä keksit
Seuraa meitä Facebookissa