
Aromikas karpalo ja täyteläisen pähkinäinen speltti tuovat maustekakkuun uusia maku-ulottuvuuksia. Maistetaanpa!
2 munaa
2 dl fariinisokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 dl spelttijauhoja
1 ½ tl soodaa
1 ½ tl neilikkaa
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
100 g voita tai margariinia
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 dl karpaloita.
- Vatkaa munat ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatetun rasvan ja kermaviilin kanssa taikinaan.
- Ripottele joukkoon karpalot varovasti sekoittaen.
- Lusikoi taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan.
- Paista 175 asteessa, uunin keskitasolla, noin 50 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa