Iltaa kohden on hyvä keventää aterioita. Kikhernepata tarjoillaan täysjyväriisin kanssa.
Kikhernepata
4 annosta
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
1 tl juustokumina
½ tl chilihiutaleita
500 g tomaattimurskaa
2 dl appelsiinimehua
3 rkl maapähkinävoita
1 prk (258 g) kikherneitä tai vastaava määrä esikeitettyjä kikherneitä
1 dl kirsikkatomaatteja
1 dl cashewpähkinöitä
2 tl ruokosokeria
1 ½ tl suolaa
korianteria
Tee näin:
- Kuullota lohkottua sipulia muutama minuutti kasarilla. Lisää juustokumina ja chilihiutaleet, jatka minuutti.
- Sekoita joukkoon tomaattimurska, appelsiinimehu, maapähkinävoi ja kikherneet. Hauduta pataa 20 minuuttia. Lisää vettä, jos padasta tulee liian sakeaa.
- Lohko sillä välin tomaatit ja pudota ne lopuksi sekaan pähkinöiden kanssa. Viimeistele maku sokerilla ja suolalla sekä hienonnetulla korianterilla.
- Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa