8 varrasta
16–24 pienehköä, samankokoista varhaisperunaa
(tillinvarsia keittämiseen)
16 keskikokoista herkkusientä
3 eriväristä paprikaa
1 nippu uusia punasipuleita
Grillauskastike
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
1 rkl sitruunamehua
1 rkl sokeria
2 tl dijonsinappia
3 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lisäksi pitkiä bambuvartaita
- Pane bambuvartaat likoamaan kylmään veteen noin 15 minuutiksi.
- Keitä puhtaiksi hangatut perunat suolatussa vedessä tillinvarsien kanssa juuri ja juuri kypsiksi.
- Poista herkkusienistä jalat.
- Halkaise paprikat, poista siemenet ja paloittele paprikat.
- Halkaise pienet punasipulit.
- Pujota ainekset vartaisiin ja sekoita grillauskastike.
- Kypsennä vartaat grilliritilällä hiipuvalla hiilloksella, etteivät ne pala. Sivele grillauskastikkeella paistamisen aikana.
Seuraa meitä Facebookissa